- 31 Ekim 2013
- 21.586
- 72.621
- 798
- 41
Hadi inşallah canımmhah bayram kaçakları düşmeye başladıoh be şimdi hızlı gelenlerin hızlı gideceğini göreceğimiz bi hafta olcakkkk
Eee aslında bayramda kilo almamışsın ki çok iyi bişehazırlığa geçmeden önce: 67.4
bayram tatiline geçmeden önce: 70.65
tatil sonrası: 70.20
totalde 3 haftada 2.8 kg ile devam ediyorum. 2 haftada vermeyi hedefliyorum
OlleeeyyyyBaşlıyoruzzz
Sorma sormaaa güya bayramda kg almayacağım vereceğim hatta dedi ama işteAmanınnngeçmişi kurcalarken tam da sana aa 64ler çok iyi az daha düşeyim 64 göreyim ben de demiştim ki bunu gördüm
Haydi kaldıpımız yerden devammm
Kimseler yok galiba . Niye bugün burası bu kadar sessiz ki
Hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar, herkes iyidir umarım.
Bizim taşınma işi çıktı. Taşınacağımız evde tadilat var. Onunla ilgileniyorum. Kendi evime hala dönemedim. Sanırım önümüzdeki hafta hazırlığa geçeceğim. Katmaşa bir ay sürer sanırım. Ama diyeti bırakmayacağım inşallah
buradayız da birşeylerle uğraşıyoruz. dolaplarımdaki fazlalıkları toparlıyorum.Kimseler yok galiba . Niye bugün burası bu kadar sessiz ki
Aazicik da biz ısınsak keşke. Az önce bir posta yağmur bile yedik.
Sıcaklardan bu şekiliz mayıştık kaldık
O fazlalıklar bende de var. Ama okulların tatil olmasını bekliyorum ki o işlere giriseyim.buradayız da birşeylerle uğraşıyoruz. dolaplarımdaki fazlalıkları toparlıyorum.
Hadi ya hangi şehirdesinizAazicik da biz ısınsak keşke. Az önce bir posta yağmur bile yedik.
O fazlalıklar bende de var. Ama okulların tatil olmasını bekliyorum ki o işlere giriseyim.
At at bitmiyorlarburadayız da birşeylerle uğraşıyoruz. dolaplarımdaki fazlalıkları toparlıyorum.
kışlık yazlık değiştirirken kıyafetlerden bir kısım ayırdım verdim. o bile çok farketti. kışlıklar kalın olduğu için iyi oldu. mutfak dolaplarındaki fazlalıkları da topladık. bir kısmını verdik bir kısmını da işyerine götürdüm. o da çok çok iyi oldu, yer açıldı bayağı.Aazicik da biz ısınsak keşke. Az önce bir posta yağmur bile yedik.
O fazlalıklar bende de var. Ama okulların tatil olmasını bekliyorum ki o işlere giriseyim.
aynen yaa valla hiç sormaAt at bitmiyorlar
Bi taraftan almaya devam ediyoruz
Darısı bana inşallah diyelim.kışlık yazlık değiştirirken kıyafetlerden bir kısım ayırdım verdim. o bile çok farketti. kışlıklar kalın olduğu için iyi oldu. mutfak dolaplarındaki fazlalıkları da topladık. bir kısmını verdik bir kısmını da işyerine götürdüm. o da çok çok iyi oldu, yer açıldı bayağı.
bugün de biraz odamdaki dolaplarda ve kutularda yer alan ıvır zıvır eşyalar baktım. o da az da olsa iyi oldu. daha derin girmem gerekli.
kimyon kaynatıp içmek çok iyi geliyorr onayemeklerden sonra gaz sancısı fena ediyor beni. özellikle son zamanlarda çok fazla oluyor. çiğ sebzeler, süt ürünleri, baklagiller....
toz kimyonu mu kaynatacağım?kimyon kaynatıp içmek çok iyi geliyorr ona
Aa 2 ay yaz geliyor gibi olup kış gelen şehir bildimErzurum
ya kaynatmak değil aslında baya sıcak suya bi kaşık toz kimyon koy iç gazı çok kolay çıkarıyosun çok rahatlatıyor. tozu sevmezsen tane kimyon da alabilirsin ama toz kimyon pratiktoz kimyonu mu kaynatacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?