Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlkBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın.
Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Her iki takıma başarılar diliyorum.
Not: Yeni tartı günümüz Cuma günü olmuştur. Ara tartı günümüz Pazartesi yani yarın..
Yarın takım kaptanları tartı resmini bana atacaklar. İyi olan kazansın o halde
Masterfit 161.Etap
KIRMIZI TAKIM MAVİ TAKIM 94bassuk Kırmızı Takım Kaptanı
sibel_84 Mavi Takım Kaptanı
@zeyneppk @Cicekbocekkaktus Purple58
@bluegreeneyes @Jasminium84 Ellssa
Jou
@60kiloyum @Dil-i bitab @tomrs _Zeze
@Ilyusa @ummhnisa @bnnu @gibibiseydi
Ay ip mi dedin. Uzun zaman sonra bende denesem mi acabaKaptanım ben de bu hafta sıkı sıkı sarılacam spora hatta dün 600 ip atladım bacağıma meydan okuyarak![]()
Wuwww yarın mi yani tartıDuyduk duymadık demeyin arkadaşlar![]()
![]()
Müthiş yeni değişimi duyuruyorummmmm
Tartı günümüz değişmiştir..
Tartı günü Cuma
Ara tartısı Pazartesi olmuştur![]()
Ip atlayınca benim.başıma ağrılar giriyo hiç olmazdım böyle birşey yoksa ip atlamak istiyorum yaKaptanım ben de bu hafta sıkı sıkı sarılacam spora hatta dün 600 ip atladım bacağıma meydan okuyarak![]()
Sisssttt elime aldırmayın sopayı.14 haziran cumartesi menü
09.30 2 haşlanmış yumurta, 2 dilin peynir, yarım simit, domates salatalık, 10 zeytin 2 tk reçel
14.00 yumurta ve peynirli salata, 1 yeşilçay
18.00 1 kase tavuk suyu çorba, 6 kaşık zeytinyağlı kabak 3 kaşık yoğurt
Bundan sonra ipler koptu
21.30 1 tane köfte 2 dilim soğuk baklava bir avuç çekirdek plansız gezme çıktı maalesef
3 litre su 10.000 adım 600 ip
Ellssa @Boncuk2307
sibel_84
Eki Görüntüle 3604888
Biliyorsunnnnn unutmamıssınnSen atlama ip falan.
Riske girmeyelim![]()
Ayyy evett yaa şaka maka 5haftalık hamileymişim hep zıplamışım birsey olmadıKız nasıl unutayım . Ama çok korkmuştum itiraf edeyim bebise birşey olur mu diye. Bir de o ara iddialasiyorduk. Bizim neyimize iddia.![]()
Yulaf pogaca olur Tam buğday in varsa ondan da yapabilirsin bence olur canımKızlar yolluk bi poğaça virsey etmek istiyorum kendime aperatif kalorisiz ne yapabilirim yulaf poğaça geldi aklima 7-10 saat arası sürecek maalesef
Yualf unuyla edeceğim tambugdayla güzel olurmukiYulaf pogaca olur Tam buğday in varsa ondan da yapabilirsin bence olur canım
Aynen yaa sıkıntılı ciddenŞimdi ziplayanlara şu mesajı vermek istiyorum.
Kendinizden eminseniz zıplayın![]()
bi tanecik dolma neye yeter ayol yeseydin bol bolBende dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Bolca yeşillik
Domates salatalık
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Ogle
1 adet biber dolması
1 kase yogurt
Akşam
2 servis kaşığı türlü
3 litreye yakın şu
10 bin adım.
94bassuk
Ellssa
@Boncuk2307
öyle olduuuu hadi senden 98 bekliyorum bakkkkAyyy harika bir hafta olsun inşallah hepimiz içinnn kaptanicembu hafta cuma mı olacak tartı o zaman ciciş
canımmm motivasyon kaynağın da var gayet düğüne full focus gidelim o haldeYaaaa balımm sevindimmmkına gelmeden 3 gün sıkı diyete giricem 3gün 3kilo vericem alirsamda alirim birsey olmaz dugune gene 3 gun kurali yaparımm öyle düşünüyorum 3gün nedir sıkarım dişimi böyle yapmayı düşünüyor kınadan 1 gun önce kız tarafi bahce yemek şölen törenli olcak amasyada oyüzden gitmeden halletmem gerek buhafta normal diyet yapcam 1kilo vercem kına gelmeden 3 gün önce 3 gün 3kilo vericem başka türlü bu toto gitmeyy 26 hazıran perşembe günü şenlik olcak
aaa ben yanlış listeyi görmüşüm galiba o halde teşekkür ettimm
Tamamdır kaptan o kupa senin olacakk![]()
poğaça yerine farklı şeyler de yapabilirsin amaç yolda ağzımız sıkılmasın sonuçta diye düşünerek, şu tarzKızlar yolluk bi poğaça virsey etmek istiyorum kendime aperatif kalorisiz ne yapabilirim yulaf poğaça geldi aklima 7-10 saat arası sürecek maalesef
Hadi insaallahh yaaa ama ne yiyecem akşama onu düşünüyorum 3gunlük 3 kilo içinöyle olduuuu hadi senden 98 bekliyorum bakkkk
canımmm motivasyon kaynağın da var gayet düğüne full focus gidelim o halde![]()
aaa ben yanlış listeyi görmüşüm galiba o halde teşekkür ettimm
size güvenim sonsuz
poğaça yerine farklı şeyler de yapabilirsin amaç yolda ağzımız sıkılmasın sonuçta diye düşünerek, şu tarz
bu adamın sayfasından tarifler bakabilirsin de
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Yetti yetti canım. O değil de yarın tartı günü imiş. Sende durumlar nasıl?bi tanecik dolma neye yeter ayol yeseydin bol bol![]()