Teşekkürler canım inşallah iki ay rahat kafa dinleyecegiz. Ve benim iki ayın var sıkı asilmam lazım. Nolur beni gazlayin en azından 10 kilo vermiş olarak başlayayım okula.
Bir haftanın daha sonuna geldik. Bu haftanın kazanan takımı Kırmızı Takım oluyooorrr Kırmızı takım kaptanım 94bassuk
Seni ve takımını tebrik ediyorum. sibel_84
kaptanım seni ve takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi yarıştınız. Çok güzel eksiler çıkardınız.
Bu haftanın kırmızı takım kaptanı KABUL EDERSE İNŞALLAH @zeyneppk oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz çok güzel bir eksilme ile gelmiş Mavi takım kaptanını seçebilirsin canım
Hepimiz için çok güzel bir hafta olsun. Öpüyorum canlarım
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlar. 94bassuk
seni de ayrıca tebrik ediyorum.
Önümüzdeki hafta daha da bol eksili günlerimiz olsun inşallah deyip yemek hazırlığına geçiyorum.
İçimden gerçekten canavar çıkıyor. Aslında daha fazla giderdi de malum son karne haftaları bol temeli içmeli oluyor. Ne kadar dikkat edersen edeyim arada kaçırdım.
Bir haftanın daha sonuna geldik. Bu haftanın kazanan takımı Kırmızı Takım oluyooorrr Kırmızı takım kaptanım 94bassuk
Seni ve takımını tebrik ediyorum. sibel_84
kaptanım seni ve takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi yarıştınız. Çok güzel eksiler çıkardınız.
Bu haftanın kırmızı takım kaptanı KABUL EDERSE İNŞALLAH @zeyneppk oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz çok güzel bir eksilme ile gelmiş Mavi takım kaptanını seçebilirsin canım
Hepimiz için çok güzel bir hafta olsun. Öpüyorum canlarım