- 8 Ağustos 2008
- 36.013
- 46.021
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm kaptanFitFiliz şekercim bu hafta mavi takım kaptanı olur musun
Beni de alın takımlara
Yarın tartı fotosu atarım ❤
Canım İnan akrabalarima alo diyecek zamanı bulmakta bile zorlanıyorum ama daha sık ziyarete gelirim
Okulların kapanmasıyla yeni kurslar yeni kosturmacalar başladı. Çocukları telefon bağımlılığından kurtarmak için köşe bucak saklıyorum. Ancak geç vakitte başına geçiyorum telefonun. O da sızmazsam![]()
Ben de yeni gunlere hiç alisamadim, cumartesi tartısı daha iyiydi. Neden değişti bilmiyorum ama çalışanlar için cuma kötü bir gün çünkü hem haftanın son iş günü hem de tüm o yorgunlukla siş uyanıyor insan ve en kötüsü de erken tartilmakGünaydın kızlarrr
Bugün cuma tartısını kendime her gün hatırlattım :))
Sabah saat 7 de çarşmba perşembe ve bugün yarım saat eliptik bisiklet kullanıp yediklerime de sikkat ettim aktif yazamıyorum işlerim yoğun ama buraya yazma sorumluluğu beni mutlu ediyorrr iyi ki varsınız
Geçen hafta:65.8
Bugün: 65.3
Fark:-500 gr
Ben yine hazırlıkta olayım menü yazamıyorum malesef ama kilo kontrol tartısı yazmak çok motive ediyor :))
Boncuk2307
Ellssa
Eki Görüntüle 3621862
Hepimize oluyor kaptanım, sen yine moralini yuksek tut ve unut onlariHasta değilim canım
Allah kolaylık versin canım. İşlerin bitince bekleriz
Tamam canım. Dönünce bekleriz
Akşam daha doğrusu gece yeme çılgınlığım nüksetti. Hem de öyle böyle değil. Makarna mısır yedim pideden tırtıkladım. Canım çok sıkıldı.
Dedim sana tartı da kk da yasak olsun
Çok üzgünüm maalesef
Geçmiş olsun, benim de boğazım ağrıyor zencefilli meyve suyu içtim biraz iyi geldi. Kaptan olmama sevindim bu arada canim.Bende menümü ekliyeyim 25 temmuz
Sabah 9 da madensuyu
10 da bir tabak kıymalı kabak yemeği
Bir ceviz 2 badem
10 çiğ fistik
Öğlenden sonra 13 de
Bir bardak kefir
Kaşarlı sucuklu bir dilim ekmek
Genelde bitki çayı içtim grip olmuşum dün bugün çok kotuyum![]()
Akşam 16 30 da
Küçük kase semizotu,küçük tabak yeşil fasulye
Ellssa
Boncuk2307
Çok mutlu oldum kuralım o zaman ❤arke de öyle yapmıştı. Burdan selam olsun
ama sonra yazmaz oldu özlüyorum şimdi
sen öyle olma lütfen.
Ben de yeni gunlere hiç alisamadim, cumartesi tartısı daha iyiydi. Neden değişti bilmiyorum ama çalışanlar için cuma kötü bir gün çünkü hem haftanın son iş günü hem de tüm o yorgunlukla siş uyanıyor insan ve en kötüsü de erken tartilmak
Hepimize oluyor kaptanım, sen yine moralini yuksek tut ve unut onlarineler neler başardın sen
Geçmiş olsun, benim de boğazım ağrıyor zencefilli meyve suyu içtim biraz iyi geldi. Kaptan olmama sevindim bu arada canim.
Tamam olurum kaptişim başkası istemiyorsaFitFiliz şekercim bu hafta mavi takım kaptanı olur musun
Beni de alın takımlara
Yarın tartı fotosu atarım ❤
Gönderdim tatlim
Bitti tatlım çok teşekkür ederim
Evet bitirdik. Güzel bir hafta olsun kırmızı kaptan, rengini çaldım bu haftaBitti tatlım çok teşekkür ederim![]()