- 25 Ağustos 2019
- 62.927
- 121.354
- 698
- 31
Biran önce gelsin uyuyacam haaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biran önce gelsin uyuyacam haaaa
Tesekkur ederimtomrs Ayse'cim seni spor yarismasindan bu hafta muaf tutulmana davet ediyorum
bu ne yahu hep birinci hep birinci
Ya da ikinciler kazansın eti karamı![]()
Ellssa
Boncuk2307
Istersen değişeyim bassukta ol sen canımYok ben senin takımda eleman olayım diye şeyttim canım![]()
8 inde kaptanimOkullar ne zaman açılacak
Oh ne güzel kız kıza eglenmekValla düğünler gezmeler tozmalar derken bir de sıcak hava perişan etti beni.
Valla yemedim diyemem ama abartmadim.
Hadi ya. Dün değil de ondan onceki gün saat gece 12 ye kadar oradaydık. Eski arkadaşlar toplastik. Gırgır şamata. Şimdi yine gezmedeyim .
Fıtık meselesine gelince bütün hakkımı bugüne sakladım. Eşime dedim kalk al da gel. Yeter bugün cuma. Epey yedim sabaha kesin +1 kg var bende.
Çok teşekkür ederim tatlım sende harikasınKizlar herkese selam , ara ara gelip bakiyorum takimlar kuruldumu diye.Umarim herkesler iyidir.
tomrs canim tebrik ediyorum seni, harikasin
Boncuk2307 kaptanim ellerine emeklerine saglik yine tum tablolar dort dortluk olmus.
@Purple58 kaptanim ve mavi takim arkadaslarim hepinizi tebrik ediyorum.
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.
Gecmisi okuyacak zaman bulamiyorum resmen..Kurumus yapraklar gibi savruluyorum
armin83 sen nasilsin canim?
Ellssa kaptanim seninlede mesajlasmadik epeydir.
FitFiliz ben galiba kusmus olabilirim sana Filizim, unuttun sen beni
![]()
Teşekkürler canım benim. Şimdi yine önümde firik varOh ne güzel kız kıza eglenmekafiyet şifa olsun canm ❤
Oh mis mis afiyet olsunTeşekkürler canım benim. Şimdi yine önümde firik var
Canim benim hiç unutur muyum aşkolsun. En son hasta gibiyim yazmistin. Ben de geçmiş olsun filan dedim ya ondan sonra pek sesin çıkmadı. Hem yoğundur hem de belki hali yoktur pek dedim. Neyse ki haftasonu geldi sayılır. Daha çok vakit demek buKizlar herkese selam , ara ara gelip bakiyorum takimlar kuruldumu diye.Umarim herkesler iyidir.
tomrs canim tebrik ediyorum seni, harikasin
Boncuk2307 kaptanim ellerine emeklerine saglik yine tum tablolar dort dortluk olmus.
@Purple58 kaptanim ve mavi takim arkadaslarim hepinizi tebrik ediyorum.
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.
Gecmisi okuyacak zaman bulamiyorum resmen..Kurumus yapraklar gibi savruluyorum
armin83 sen nasilsin canim?
Ellssa kaptanim seninlede mesajlasmadik epeydir.
FitFiliz ben galiba kusmus olabilirim sana Filizim, unuttun sen beni
![]()
Farketmez joucum. Ama takımları kurun artık. Pek bi meraktayimIstersen değişeyim bassukta ol sen canım
Not yetKızlar takımlar kurulmadı mı
Çok mızmızzzz napcam yaNot yetOğlun nasıl oldu canım?
keto deneyesim geldi Burçincim. Becerebilir miyim ki
Öncelikle fark muhteşem gerçektenBence ilk kez deneyeceksen diyetisyenle yürütülmesi gerekebilir çünkü takviye falan gerekiyor, elektrolit alman gerekiyor.
Çok fazla yasağı var. Tarım yok neredeyse. Hiçbir bakliyat yok. Yeşil yapraklı sebzeler dışında pek sebze de önerilmiyor. Pek çok Meyve yok Başlarda. Kendin de deneyebilirsin tabi ama sürdürülebilir mi senin için önce ona bak.
ha kilo kaybı net hızlı ve sağlıklı oluyor. Biraz araştır istersen. Ben yazdan beri öyle besleniyorum. Tabi bu arada ara sıra bozduğum günler de oldu. Ama sonuç güzel oldu. Kas koruyup yağ kaybettiğim için az kilo versem bile fark net.
Bak bu mavi elbiseyle diyete başladığımda hareket edemiyorum. Şimdi bol geliyor.