Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayyyy canlar neler yapıyorsunuz giremedim bu hafta ben annem oğlum hepimiz grip olduk bir de tartı attığımız gün regl oldum çok ağır geçti benim için ... Yarın tartı günü umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur
İyi geceler kızlar bılıyorsunuz bugün misafirim vardı saat 2 de 6 tane Mercımek koftesı 1 kase nohut salatası alsam 6 da bır kase domates çorbası bır köfte patlıcan salatası yedım suyuma dıkkat edemedim sanki çok yemişim gibi hissediyorum EllssaBoncuk2307tomrs
Merhaba yine oturduğum yerde uyukladim. Hava değişimi fiziksel yorgunluk diyelim bence
Yarın hepinize başarılar diliyorum tomrs
kaptanim kusura bakma iyi bir rakip olamadım. Daha iyi günlerde görüşmek üzere
Ayyyy canlar neler yapıyorsunuz giremedim bu hafta ben annem oğlum hepimiz grip olduk bir de tartı attığımız gün regl oldum çok ağır geçti benim için ... Yarın tartı günü umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur