- 9 Temmuz 2024
- 2.063
- 12.899
- 128
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kaptanicem❤Afiyet olsun
Afiyet olsun
Evet çok lezizdir
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun kaptanicem❤Perşembe menüm
12:00
lorlu semizotu salata
1 avuç fıstık
14:30
kısır
Turşu
Haşlanmış lahana limonlu
15:00
Çay yanı portakallı bol kakaolu ev keki minik bir dilim
Spor,
5 dk yoga
1 saat yürüyüş
Boncuk2307
tomrs
Teşekkür ederim, valla o saatlerde okul a hazırlık ev isi yapiyom24 saat sonra napacan kaptanicem
Afiyet olsun
Hoş geldin
Adanada mi yaşiyorsun canim kabak tatlisi Adanada daha çok meşhur
Afiyet olsun![]()
Afiyet olsun tatlim❤Iyi akşamlar canlarım menumu yazayım
Sabah 9 00
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
3 zeytin domates salatalık
Bal
Ogle 13 00
1 Kase yoğurt içine 1 avuç haşlanmış nohut
1 galeta
Ara 15 00
2 ceviz 3 hurma
Sade Türk kahvesi
Akşam 17 30
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata ve 1 bardak ayran
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Merhaba canm ,bende uyuya kalmışım, ne kusuru gayet iyiydi ,insallahMerhaba yine oturduğum yerde uyukladim. Hava değişimi fiziksel yorgunluk diyelim bence
Yarın hepinize başarılar diliyorum
tomrs kaptanim kusura bakma iyi bir rakip olamadım. Daha iyi günlerde görüşmek üzere
Teşekkür ederim tamm dikkat edeyimİyi yerlestirmen gerek canım. Çok ucda kalırsa rahatsız ediyor
Hormonal değişiklikler için ilaç kullanmayı düşünmüyorum canım. Zaten hormonlu ria var. Dengem daha fazla bozulmasın
Çok geçmiş olsun tatlim rabbim sifa versin❤Ayyyy canlar neler yapıyorsunuzgiremedim bu hafta ben annem oğlum hepimiz grip olduk bir de tartı attığımız gün regl oldum çok ağır geçti benim için ... Yarın tartı günü umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur
![]()
Aslinda veremesek bile burasi sayesinde sabit kaliyoruz veya almiyoruz birakmasan guzel olur diye düşünüyorum.mesela 1 gun abartsam buraya tartilacagimiz aklima geliyor sonra toparlaniyorum ama oyle bi derdim olmasa verdiklerimi geri alirdim anindaGünaydın.
Sabit (regl)
Maalesef ben devam edemicem kızlar. Hem zayıflayamadım. Bir de sizi yok yere uğraştıramıcam. Kesin kararım bu sefer. Teşekkürler her şey için.
Ellssa
Boncuk2307
Mthn83
Muhteşem tebrikler canm❤