- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
KiyamamKahveyi yaptim tezgahta soguyor bu bebe kahvenin kokusunu aliyorbenim uerime de ic canim
Aferin ahiretligime bende patlican oturtma yaptim evdekilere kendime kabakBende nohut yemeği koydum erken yapıyorum artık yemek işinibeyime sefer taslari ile yemek koyuyorum akşamda gecenin 12 yemek hazirlamadan yirtiyorum bu arada ben nohut değil kabak yiycem takım arkadaşım ya sen
Benimde aksam menum nohut ama bende kabak yiycemBende nohut yemeği koydum erken yapıyorum artık yemek işinibeyime sefer taslari ile yemek koyuyorum akşamda gecenin 12 yemek hazirlamadan yirtiyorum bu arada ben nohut değil kabak yiycem takım arkadaşım ya sen
Salata yemeyi düşünüyorum yine herife daha karar veremedim bebis uyusunda bi heleBende nohut yemeği koydum erken yapıyorum artık yemek işinibeyime sefer taslari ile yemek koyuyorum akşamda gecenin 12 yemek hazirlamadan yirtiyorum bu arada ben nohut değil kabak yiycem takım arkadaşım ya sen
Günaydın
Günaydın kızlarGunaydin kizlar evi temizle yemek yap ancak geldim nasilsiniz muhtisimmm persembe gelmis :)
Afiyet olsun canımGünaydın kızlarbende kahve içiyorum
Afiyet olsun canimGünaydın kızlarbende kahve içiyorum
Vur bitane kıçınaKizi okula biraktik geldik. Küçük olan kene gibi yapışık
Ben bitirdim kolay gelsin sana canimTemizlik yapıyorum bir ara gelirim insallah
Of bagirsamda vursam da ayni. Çütçü diye gelip tişörtümü açıyorVur bitane kıçına
KiyamamOf bagirsamda vursam da ayni. Çütçü diye gelip tişörtümü açıyor
19 aylık oldu. Bu kışı atlatabilsek iyice bunalmadanKiyamam
Saol canım inşallahÇok geçmiş olsun cnm inşallah en hayırlı zamanda yavruna kavuşursun
Bence sen spora ağırlık vermelisin zaten vucud az yemeye alışkınsa sporla verirsin o iki kiloyuda arkadaşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?