Günaydın
Gunaydin kizlar
Çok çok özür dilerim.Elhan
Tutku44
fantastikaaa
Ben ki Kral Lear'in aslında en sevdiği kızı, Cordeliayim... Ama menü ve spor bekliyorum, gecenin bu saati. Ahh Cordelia. Neden Cordeliasin ki.
Sadece 5bin adim cnm. Calisiyordum cünkü. Sadece musait zamanlarda yürüdüm.Elhan
Tutku44
fantastikaaa
Ben ki Kral Lear'in aslında en sevdiği kızı, Cordeliayim... Ama menü ve spor bekliyorum, gecenin bu saati. Ahh Cordelia. Neden Cordeliasin ki.
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın erkenci kuşlar
Günaydın ablacim ❤Günaydın bitanem
Günaydın canim ❤Günaydın
Afiyet olsunÇok çok özür dilerim.
23 Eylül
08.30 Peynir , maydanoz, zeytin, haş.yumurta, bir dilim siyez buğdaylı ekmek , çay
16.00 Bol marul domates salata, peynir
İki mandalina
İki litre su
Spor
Eki Görüntüle 2921535
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın canım. Kolay gelsin resim var mı ?Sadece 5bin adim cnm. Calisiyordum cünkü. Sadece musait zamanlarda yürüdüm.
Günaydın.Günaydın
1 hafta olcak ya. Tükendim iyiceAhh kuzum gecmiş olsun.
Bende cok heyecanliyim tartildim ama biraz daha bekliycem yeni uyandim sonucta regl oldugum halde eksideyimGünaydın Yıldızlar takımı.
1. Etap MasterFit yarışmamız bugün tamamlanıyor. Tartı sonuçlarınızı merakla bekliyoruz. Sonucu;
Beyoğlu 1. Noteri Sayın Feryal Onayladımgitti
eşliğinde bu akşam açıklayacağız..
Gunaydin canim ❤Günaydın Yıldızlar takımı.
1. Etap MasterFit yarışmamız bugün tamamlanıyor. Tartı sonuçlarınızı merakla bekliyoruz. Sonucu;
Beyoğlu 1. Noteri Sayın Feryal Onayladımgitti
eşliğinde bu akşam açıklayacağız..
Günaydın canim ❤Günaydın hanimlar hayirli cumalar
Canım iyi geçti normalde her insanda 3 kalp kapakçığı olurmuş Kayınbabam da 2 taneymiş doğuştan doktor iyi ki ameliyatı yaptık dedi yoksa geç kalınabilir di dediKmsl Hnd ameliyat nasıl geçti. K.pederin durumu nasıl?
Gecmis olsun canım.Canım iyi geçti normalde her insanda 3 kalp kapakçığı olurmuş Kayınbabam da 2 taneymiş doğuştan doktor iyi ki ameliyatı yaptık dedi yoksa geç kalınabilir di dedi
Yoğunbakımda
Şimdi hastaneye gidiyorum bilgi almak için ama tartılmayı unuttumkafam çok dolu kusurabakmayın kızlar
Şimdilik takımdan çıkar canım beni de kafam sakinleşince gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?