Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canim süpersinKızlar nöbete gidiyorum kilo bildirimimi yapayım da gün içinde gelirim
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 71.6
Fark - 800
@Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
F Frozen01
Dipnot pazartesi de 74.2 ydim buraya fazla uğrayamadım ama burası için çalıştım misafirim geldi gitti yemedim komşuya gittim yemedim işleri bıraktım spor yaptım uyumadım yürüdümhep sizi düşündüğümden yani
deli diyolar
![]()
Aman dur filyasyon için gelmemyim sana da![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Sağol canım çok veremiyorum ama vermemekten iyidir dimiTebrikler canim eksin cok guzel![]()
Günaydın canım.Günaydın hanimlar hayirli cumalar![]()
Günayyydınnn herkesee
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.7
fark 1.1
% 1.432
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@askrhpozitif
![]()
Hayırlı Cumalar.Günaydın kizlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar![]()
Günaydın kızlar![]()
Günaydın.Gunaydinnnnnñnnn![]()
Tebrikler.
Sabırsız.haydi bacım bırak halohopumu tartıya
gunaydınn![]()
Ooo süper. Tebrikler.Kızlar nöbete gidiyorum kilo bildirimimi yapayım da gün içinde gelirim
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 71.6
Fark - 800
@Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
F Frozen01
Dipnot pazartesi de 74.2 ydim buraya fazla uğrayamadım ama burası için çalıştım misafirim geldi gitti yemedim komşuya gittim yemedim işleri bıraktım spor yaptım uyumadım yürüdümhep sizi düşündüğümden yani
deli diyolar
![]()
Geçmiş olsun.Ben 10 gibi tartilcam. Cok midem bulandı su içtim.
Günaydın canım
Günaydın canım
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canim benim oğlumda fena hasta oldu çok grip dün doktora götürdüm.
Geçmiş olsun canım.Ahanda bende hapsiriyorum![]()
![]()
Günaydın.Günaydın kızlar![]()
Günaydın Alevler içindeki güzel kız.Gunaydin kizlar![]()
Bu hafta güzel olur inşallah. Cuma dışında kaçamak yapma canım. Bu arada sen başka sayfada da yazıyorsun. Burada geçici olduğunu söylemişsin. Bu durumda MasterFit yarışmasına katılmayacaksin sanırım.???Kilomun sabit olması beni üzdü ama cumartesi pazar Pazartesi hep kaçamaklı geçti o yüzden bişey diyemeyeceğim![]()
Master fit yarışması nedir? Ben zaten buraya geldiğimde moninin grubunda oldugumu soyledim sadece orda motivasyon eksikliği oldugunu için buraya geldim yani geçiçiBu hafta güzel olur inşallah. Cuma dışında kaçamak yapma canım. Bu arada sen başka sayfada da yazıyorsun. Burada geçici olduğunu söylemişsin. Bu durumda MasterFit yarışmasına katılmayacaksin sanırım.???
Günaydın tatlımGünaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Yemeğini burada yiyip yumurtani o çiftliğe mi yapacan ...Master fit yarışması nedir? Ben zaten buraya geldiğimde moninin grubunda oldugumu soyledim sadece orda motivasyon eksikliği oldugunu için buraya geldim yani geçiçi
Ben başta soyledim oyle geldim herkes de kabul etti isterseniz çıkarım sorun yok benim için kendi çabamla verdim sonucta bukdr kiloyuYemeğini burada yiyip yumurtani o çiftliğe mi yapacan ...![]()
Afiyet olsun canımGün Sonu Raporum
Sabah (7.00)
Aç karnına 2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 su bardağı ılık su
Kahvaltı (12.00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak laktozsuz pekmezli süt ( 1 çay kaşığı )
1 adet ceviz
Akşam ( 19.30)
1 kepçe tavuk suyu çorba
5 y.kaşığı bulgur pilavı
2 y.kaşığı yoğurt
2500 lt su içtim...
Burda
Gecmis olsun canimSelam herkese mwnümü yazayım oğlan düzelmeye başladı derken kız hasta olduev içerisinde birbirlerine illaki bulaşıyor
![]()
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 1.5 dilim kepekli ekmek 1 sahanda yumurta az bidon peyniri domates salatalık
Ara17.00 1 kupa form çayı
Akşam19.00 1 kase toğga çorbası 4 tane fırında kanat 1 dilim ekmek salata
Su 2 lt
Spor Eki Görüntüle 2921491 200 p @Zipzip- @askrhpozitif @mirapham
Afiyet olsun canımSelam kızlar hayırlı akşamlar hayırlı geceniz olsun .
Bugünün menüsü kahvaltı öncesi 1 su bardahi kefir
Kahvaltı saat 09.00
2 dilim tam buğday ekmeğine tost peynir ve domatesli yağsız
Öğlen 14.00
1 haşlama patates 1 dilim lavaş ekmeği
Akşam 19.00
Salata yoğurt
1 litre su
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia yürüyüş var ama kanıt yok F Frozen01
Afiyet olsun canımMenumude yazayım sonra belki uyurum
Sabah
1 tavada yumurta
3 örgü peynir
Domates
Salatalık
Biber
15;30
1 kase mercimek çorbası
19:00
20 tane hamsi
Bol salata
Su :1 lt Dukan birasi, 1 lt su
Eki Görüntüle 2921512
Dikkat et kedi olmasin yutuverir balığı.
Ben de pis espiri yaptım ne olmuş.![]()
Afiyet olsun canım9 30
2 tavada yumurta 3 dilim tb ekmek domates salatalık 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar yeşil soğan marul .
Ara
10 kuru kayısı 3bardak yeşil çay
19:00
2 tane tavuk but 1 bardak ayran salata
2lt su
Adımımı yeni tamamladım .
15046 = 1.504 p.
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia @askrhpozitif
Heee tamamHastanede ama kafeteryasinda![]()
Afiyet olsun canım23 Eylül Menü ve spor
Menüm
Sabah 09.30
1 türk kahvesi 2 minik kurabiye
Öğle 14.00
1 kase yoğurt 1 kaşık yulaf
1 sütlü mahve kurum üzüm ve az leblebi
Ara 18.00
1 elma
Akşam 20.00
60 gram bonfile
1 kaşık barbunya
4 kaşık yoğurtlu kereviz
Yarım dilim ekmek
Ara. 22.00
Acıktım pul biberli yoğurt
@Zipzip-
E Elif_Eylul
@askrhpozitif
Afiyet olsun ablacimÇok çok özür dilerim.
23 Eylül
08.30 Peynir , maydanoz, zeytin, haş.yumurta, bir dilim siyez buğdaylı ekmek , çay
16.00 Bol marul domates salata, peynir
İki mandalina
İki litre su
Spor
Eki Görüntüle 2921535
Cordelia @Zipzip- E Elif_Eylul
![]()
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versinCanım iyi geçti normalde her insanda 3 kalp kapakçığı olurmuş Kayınbabam da 2 taneymiş doğuştan doktor iyi ki ameliyatı yaptık dedi yoksa geç kalınabilir di dedi
Yoğunbakımda
Şimdi hastaneye gidiyorum bilgi almak için ama tartılmayı unuttumkafam çok dolu kusurabakmayın kızlar
Şimdilik takımdan çıkar canım beni de kafam sakinleşince gelirim
Eksin cok guzel canim tebriklerGünayyydınnn herkesee
gecen hafta 76.8
bu hafta 75.7
fark 1.1
% 1.432
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@askrhpozitif
![]()
Tebrikler canim
Eksin guzel canim tebriklerKızlar nöbete gidiyorum kilo bildirimimi yapayım da gün içinde gelirim
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 71.6
Fark - 800
@Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
F Frozen01
deli diyolar
![]()
Sende biliyosun neden oldugunu zaten haftaya daha guzel olurKilomun sabit olması beni üzdü ama cumartesi pazar Pazartesi hep kaçamaklı geçti o yüzden bişey diyemeyeceğim![]()
Yooo neden çikasin senin gibi tatlı bir kızin hep bizimle olmasını isterim. Geçici olmasına üzüldüm sadece ..Ben başta soyledim oyle geldim herkes de kabul etti isterseniz çıkarım sorun yok benim için kendi çabamla verdim sonucta bukdr kiloyu
Gunaydin ne oldu canim
Eeee gece yazdin sabah oldu ondanGunaydin ne oldu canim![]()
iyi vermissin canim daha ne olsun bende az az veriyorumSağol canım çok veremiyorum ama vermemekten iyidir dimi