Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy o ne alaka anlamadim hicAyyy sinir oldum sinir![]()
Afiyet olsun canim![]()
Afiyet olsun canım![]()
Teşekkürler kaptanlarimAfiyet olsun mavi bir Nehirim.![]()
Ne konusalimCamdaki kız konusu açmadı.![]()
Ters köşe oldu valla ben gecen bölümde dedim bu kadin kızım babasini yaşlı başlı demicek ele gecircek dedimAyy o ne alaka anlamadim hic
Ben cana ile sedatin babasi arasında birsey olur diyordum![]()
Benim de. Sadece Dexter 9. Sezon başladı onu izliyorum.Bu sene izledigim tek bir dizi film yok![]()
Benimde izlemedigim yok galiba bi cumartesi izleyecek birsey bulamıyorumBu sene izledigim tek bir dizi film yok![]()
Netflix almıştık kapattik. Tvde izlencek birsey zaten bulamiyorumBenim de. Sadece Dexter 9. Sezon başladı onu izliyorum.![]()
Aaa devam ediyor mu oBenim de. Sadece Dexter 9. Sezon başladı onu izliyorum.![]()
Evet canim 9. Sezon çekmişler.bu defa karlar içinde Dexter.Aaa devam ediyor mu o
Eski sezonlari izlemistim ama sonra izlemedim:)Evet canim 9. Sezon çekmişler.bu defa karlar içinde Dexter.![]()
Ben seni hep kaçırıyorumyaaBu da benim güncel halim before yok çünkü evde ayna yok geniş![]()
Dexter 8. sezonda kaçmıştı öyle final yapmıştı. Şimdi kaçtıgi yerdeki sahte kimlikle yaşadığı olaylar var. Oğlu büyümüş falan.Eski sezonlari izlemistim ama sonra izlemedim:)
Ben en son kardesinin katil ciktigi bolumde kaldim sanirim cnbc-e de cikardiDexter 8. sezonda kaçmıştı öyle final yapmıştı. Şimdi kaçtıgi yerdeki sahte kimlikle yaşadığı olaylar var. Oğlu büyümüş falan.