- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Cumayi beklicektim ama artik gitme zamanı geldi diye düsünüyorum hakkim varsa herkese helal olsun sizde hakkınızı helal edin belki gelirim belki gelmem kendinize iyi bakin
Zipzip- emegin çok bende hakkini helal et olurmu kendine iyibak
Herkes kendine iyi baksin Allah'a emanet olun
Bu sefer gercek canim iptal ettim kendine iyi bak olurmu
NolduCumayi beklicektim ama artik gitme zamanı geldi diye düsünüyorum hakkim varsa herkese helal olsun sizde hakkınızı helal edin belki gelirim belki gelmem kendinize iyi bakin
Zipzip- emegin çok bende hakkini helal et olurmu kendine iyibak
Yaaa amaa nereye yaaBu sefer gercek canim iptal ettim kendine iyi bak olurmu
Gideyim bakayim azda olsa dinlenirim kendine iyi bak hedefine ulasman dilegiyle
Saol tatlım ama niye gidiyorsun? Ne güzel burada sohbet eriyorduk ☹Gideyim bakayim azda olsa dinlenirim kendine iyi bak hedefine ulasman dilegiyle
Gitcem dedim dime kizlara selam soylersin canimYaaa amaa nereye yaa
Ben yokkende hersey guzel olurSaol tatlım ama niye gidiyorsun? Ne güzel burada sohbet eriyorduk ☹
Gitcem dedim dime kizlara selam soylersin canim
Bogazim düğüm düğum bunu yapmak istemezdim sende biliyosun herkesin hakkinda hayirlisi olsun
Gitme yaCumayi beklicektim ama artik gitme zamanı geldi diye düsünüyorum hakkim varsa herkese helal olsun sizde hakkınızı helal edin belki gelirim belki gelmem kendinize iyi bakin
@Zipzip- emegin çok bende hakkini helal et olurmu kendine iyibak
Devam edilir tabi ki bir sürü arkadaş var ama hep beraber daha güzel. Herkes gidince ben üzülüyorum ☹Ben yokkende hersey guzel olur
Malesef yolun sonu kendine iyi bak canimGitme ya
Tamamdır bugün daha dikkatli olalımÇekim gücüne girersek arıza çıkabilir...iştah bizim için tehlikeli... olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?