Boyum 1.58 azicik kisayimKaptanım hep merak ediyordum kilo verme sürecine kaç ile başladınkaç kilo verdin bir de boyun kaç bütün bilgilerimi günceller misin lütfen
Oo sen yağdan vermişsin ne güzelBendede göbek gitmeye başladı fark ediyor zaten,giyemedüim kot vardı giyiyorum şimdi.
Beslenmeyede dkkat ett,m aslında,sabahları 2yumurta yedim lor peyniri aldım üzerine çörek otu atıyorum.
Domates yeşillik filan 1 dilimde çavdarlı ekmek yedim.
3 bardakta yeşil çay içtim limon sıkıyorum içine tarçın zencefilde katıyorum içine.
Tarçını kahveye çay kaşığının ucuyla atıyorsunuz.
Aspir yağı var birde salataya filan döküyorum onuda.
Maşallah çok iyisin darısı başımızaBoyum 1.58 azicik kisayim
Lise doneminden once cok zayiftim sonra kilo almaya başladım 68-69 kiloydum
2016 da kpss ye calisirken 75 e kadar ciktim
Sinav sonrası dikkat etmeye basladim
2 yildir 55-58 arasindayim 60 üzerine çıkmıyorum :)
Ne ararsan var bu şehirde yaşanılacak ortamdan çıktı işte herkesler kaçmaya başlıyor.Evet pahali bir sehirkalabalik ,trafikte cabasi . Herkese kolaylik versin
İşte spor yok bende maalesef.Oo sen yağdan vermişsin ne güzel
Spor yapıyor musun
Hayir olsunGünaydın kızlar sabah sabah aksiyonlu bir güne uyandım
Valla bilemedim canım hayır mı sermi okul 28 aralikta pilav günü yapıyor her sınıftan 2 3 veli pilav yapıcak çocuklar yiyecek , bizim sınıftan yapacak olan veli bugün yaptım okula goturucem diye yazdıHayir olsun
Ben ne dedim sana o yağ katılac ak demedimmi boşa içiyorsun yağı katmadıysan
Günaydın canim hayirdir ne olduGünaydın kızlar sabah sabah aksiyonlu bir güne uyandım
Emojiler duruyor bende :)Bende emojiler kaybolmus sizde de oyle mi
Bende var .Bende emojiler kaybolmus sizde de oyle mi
Tarihleri mi karistirmis veliValla bilemedim canım hayır mı sermi okul 28 aralikta pilav günü yapıyor her sınıftan 2 3 veli pilav yapıcak çocuklar yiyecek , bizim sınıftan yapacak olan veli bugün yaptım okula goturucem diye yazdıattan inmiş eşeğe binmiş gibi oldum daha pilav gününe 2 hafta var
Isitir yersinizValla bilemedim canım hayır mı sermi okul 28 aralikta pilav günü yapıyor her sınıftan 2 3 veli pilav yapıcak çocuklar yiyecek , bizim sınıftan yapacak olan veli bugün yaptım okula goturucem diye yazdıattan inmiş eşeğe binmiş gibi oldum daha pilav gününe 2 hafta var
Bir arada bende olmuştu aynısıgeldiler nasil basariyorsam kaybetmeyi
Başka bir veliye sormuş oda yarın demiş oda yapmış daha dün konustuk tarihide belirttim insan başkasına soracağına bana bir sorarTarihleri mi karistirmis veli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?