Teşekkür ederim vegacim...çok çok geçmiş olsun
A.s . Gecmis olsun ona da bu sene kimse toparlayamayacak galiba bi yazi gorseydikSabah filizle yazistik çocukları hastaymış onun da ..Minik kızıyla oğlu...( Allah şifa versin) çok selam söyledi hepinize.
Fırtınalı havalarda çıtır ablalar dışarı çıkmasın diye valilikten açıklama gelecekUYmarım hocam biraz daha hafifleyrlim demi
Yoksa uçarız mazallah çıtırız nasılsa yaşımız olsada ruhumuz hala genç hocamFırtınalı havalarda çıtır ablalar dışarı çıkmasın diye valilikten açıklama gelecek
Hafifleyelim inşallah.
Filiz' in oğlan okula gidince mikrop eve taşınıyor canım. Biz istediğimiz gibi korusak da bir şekilde hastalanıyorlar.A.s . Gecmis olsun ona da bu sene kimse toparlayamayacak galiba bi yazi gorseydik
Benim torunda öyle kreşe başladı sürekli hasta.Filiz' in oğlan okula gidince mikrop eve taşınıyor canım. Biz istediğimiz gibi korusak da bir şekilde hastalanıyorlar.
Doğruların er geç ortaya çıkma gibi bir huyu var Hanım bacım der tabiYoksa uçarız mazallah çıtırız nasılsa yaşımız olsada ruhumuz hala genç hocam
Krestekiler hep öyle canım. Anneler hep tedirgin.Benim torunda öyle kreşe başladı sürekli hasta.
Tamam kaptanim cumaya gore 1 kilo vermisim ama tabi bu cuma ne olur bilemiyorum :) dikkat edicemMaviştakımım
askrhpozitif Beth18 @sulisim L LADY VEGA @Aijoi @dolunaydagel
Arkadaşlar iki gün kaldı cumaya. Lütfen menülere ve sporlara dikkat edelim. Bu iki gün kaçamak yapmayalım
Zipzip- @aypare ackerman @sardunya1038
Adımlara devam kızlar ✌
Bizde de oyle abla abi getiriyor . Hatta abinin bagisligi daha guclu hapsurup atlatirken kucugunu surunduruyor seneye daha iyi oluruz insallah umut fakirin ekmegiFiliz' in oğlan okula gidince mikrop eve taşınıyor canım. Biz istediğimiz gibi korusak da bir şekilde hastalanıyorlar.
Hepsini benden başka yiyen yok kereviz yoğurtlu cevizli güzel oluyor enginarda garnitürlü güzel oluyor canım çektiDereotunu salata kullanıyorum güzxel oluyor bol yeşillikli flan.
Diğerleri bizdede yenmiyor eşim yemez mesela bende tek başına alıp yemiyorum.
Küçüğün bağışıklığını artıracak bir şeyler bul canım .. tamamen doğal... köy tavuğu alıp suyuyla çorba yap...ilikli kemik suyu bol oksidanli sebzeler ... inşallah güçlenir yavrum...mikropları bitiremiyoruz napalim...Sağlıkla büyüsünlerBizde de oyle abla abi getiriyor . Hatta abinin bagisligi daha guclu hapsurup atlatirken kucugunu surunduruyor seneye daha iyi oluruz insallah umut fakirin ekmegi
Hosgeldin abla
Hoşbuldum canım bitanem. Tamam bakayım neler varmışHosgeldin abla
Ilk sayfada kurallarimiz var birde formu doldurabilir misin
26 süpermiş hocam ne mutlu sanaDoğruların er geç ortaya çıkma gibi bir huyu var Hanım bacım der tabi..bizim kızlar beni 26 biliyor ruhum 18 çok şükür senin de öyle hissetmen çok güzel
Hepsi öyle maalesef bağışıklık tam olmadığı için hemen hasta oluyorlarKrestekiler hep öyle canım. Anneler hep tedirgin.
Kerevizin salatası demi o güzel oluyor,onun içine yeşil elma varya onu rendeliyor komşum çok güzel oluyor.Hepsini benden başka yiyen yok kereviz yoğurtlu cevizli güzel oluyor enginarda garnitürlü güzel oluyor canım çekti
geçmiş olsunSabah filizle yazistik çocukları hastaymış onun da ..Minik kızıyla oğlu...( Allah şifa versin) çok selam söyledi hepinize.
Ya kilo aldım canım ya koruyamadim çok stresli 2.5 ay gecirdim hiç söylemiyim@Brzhuzur kac kilosun bebemmmmm
Ah şu kilo koruma ben stresli olduğum zamn gözüm bişey görmeyip yiyorum vallaGünaydın kizlar
Ben aypare bekarım kilo korumadayim eskiden 6. Takimdaydim sonra 1 sene kadar gelemedim tekrar kürkçü dükkanına döndüm
Günaydın kizlar
Geçmiş olsun
Günaydın kızlar
Şuan tarif tam aklımda değil eve geçince listeden bakıp size tam tarifini yazayım ama acı yok içinde çörek otu nane maydanoz varSabah normal kahvaltı yapıyorsunuz,öğlen 1 kabak akşam bir kabak 3 gün böyle devam ediyor.
Benim bulup denediklerim hep böyleydi.
Yoğurt kürünü denemedim hiç pul biber varya bide acı yemediğim için nasıl yerim diye düşünüyorum deneyeceğim bunuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?