Basın sağolsun canım rabbim mekanı cennet eylesin ailesine sabır versinmerhaba hanımlar.. bugün öğretmenlik hayatımın en zor günlerinden biri.. 2 sene önce mezun olan öğrencimizin vefat haberini aldım. öyle çok üzüldüm ki..son zamanlarda bir çok şeye stres yaptım üzüldüm kızdım. ama dertlerime şöyle bir baktım da hepsi boş gelip geçici şeyler. yaşadığımız anın kıymetini bilmeliyiz. tüm sevdiklerimizi sanki son kez görüyormuşuz gibi kırmadan incitmeden doya doya sevmeliyiz. anne olduktan sonra böyle ölümlere daha çok üzülür oldum. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
geçmiş olsun canım. inşallah hemen geçecek bir durumdurÇocuklarımla ilgili sıkıntı oldu hem durmadılar yoruldum hemde büyük oğlumda kabızlık gibi bi sorun oldu ama biraz daha farklı şimdi çok uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama doğumundan takibini yapan doktorumuzla görüştü eşim psikolojik olabileceğini söylemiş kabızlık ilacı kullanıp durum düzelmezse psikiyatriye gideceğiz sabahtan beri yorgunluk bi de bu kafam iyice tuhaf oldu
Rabbim bizim her daim yardımcımız olsun
amin inşallah sağol canımBasın sağolsun canım rabbim mekanı cennet eylesin ailesine sabır versin
Aslında başarabilmek elimizde sadece,daha kötü olayları düşünüp halimize şükretmek lazım ..bunu başarabilmeyi çok istiyorum. ne geliyorsa kafamıza çok takmaktan geliyor zaten.. stres stres strestüm hastalıkların başlamasında ya da ilerlemesinde etkili.
Teşekkür ederim kaptanim inşallah elimizden geleni yapalım da bazen çok düşünmemek gerekiyor biz ne planlarsak bambaşka yola çıkabiliyor her şeyÖnce okulu bitirmeye odaklan canim sonra insallah istedigin işi bulursun
Basın sagolsun Allah rahmet eylesinmerhaba hanımlar.. bugün öğretmenlik hayatımın en zor günlerinden biri.. 2 sene önce mezun olan öğrencimizin vefat haberini aldım. öyle çok üzüldüm ki..son zamanlarda bir çok şeye stres yaptım üzüldüm kızdım. ama dertlerime şöyle bir baktım da hepsi boş gelip geçici şeyler. yaşadığımız anın kıymetini bilmeliyiz. tüm sevdiklerimizi sanki son kez görüyormuşuz gibi kırmadan incitmeden doya doya sevmeliyiz. anne olduktan sonra böyle ölümlere daha çok üzülür oldum. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Offf en güzel yaştasın .. Rabbim sağlıklı bir ömür versin canım.Geceler sayılmasın tabi hocam oda neymiş öyle yani
57:2=28.5
Yumurtada almıyorum o kokuyu böyle yerken hafif bir çıtırdı gibi geliyor hatta içine kapya biberde doğrayıp yiyenler var.
Yaşımızın kıymetini bilelim bencedeOfff en güzel yaştasın .. Rabbim sağlıklı bir ömür versin canım.
Alıp deniyeyim o zaman canım ,ben kapya biberi çok seviyorum.. bu ara mantarlı saganli kapya biberli yumurtalı omlete taktım ustunede kasar rendeliyorum akşama kadar tok tutuyor hiç aciktirmiyor ..Geceler sayılmasın tabi hocam oda neymiş öyle yani
57:2=28.5
Yumurtada almıyorum o kokuyu böyle yerken hafif bir çıtırdı gibi geliyor hatta içine kapya biberde doğrayıp yiyenler var.
Demekki hassas bir yapin var. Yulafin kokacagi aklima bile gelmez. Aslinda yulafin çokta faydali olmadigini soyleyenler bile varKoca bir muzu doğradım süt koydum onlar degirdirmedi partakal kabuğu ne yapabilir ki kuzu
Yok detoksla alakali degil. Kendimle alakali toparlanamiyorumYine cok asiri almamissin canim verirsin
Oyle hissettiğinde baska seylerle ugrasmaya çalış canim yoksa gidip yersin
Cok emek verdin insallah eski gunlere donmezsin
Detoks yapmak mi boyle yaptı acaba
Bilerek...Yanlışlıkla mibilerek mi
Bende koklama huyu var malesef koklamasam belki sorun olmazDemekki hassas bir yapin var. Yulafin kokacagi aklima bile gelmez. Aslinda yulafin çokta faydali olmadigini soyleyenler bile var
Açlık olmadigini biliyorum zaten. Sebeplerini çok iyi biliyorumÖyle durumlarda büyük bardak su iç önce canım 10 dakika bekle duygusal açlık yaşıyorsundur..eskiye özlem gibi birşey oluyor bendede oluyor arada su içiyorum bekliyorum geçmiyorsa birde kahve içiyorum hala açsam birde yeşil çay vücud sıvıyla dolunca istemiyor.. dene bunları hala aç san bunları içtikten sonra yediklerini gözden geçir az besin tuketiyorsun demektir akşamları...
Benim kiz gibisin o zamanBende koklama huyu var malesef koklamasam belki sorun olmaz
Yok canim maalesef. Kac aydir hep otobusle yada ikisini bebek arabasına koyupta yuruyerek gittim geldim. Ama şimdi havalar epey sogudu birde yağmur deli gibi yağıyorServis yok mu canım
Kaç gün oldu?Kizlar tuvalet sorunu bende devam ediyor ilaca çaya bibere rağmen. Her zaman taktigim yüzük sıkıyor vücudumun sistigini zaten hissedebiliyorumbugün hocalar dedi yüzün şişmiş diye. Mont giydiğim için vücudumu anlamadılar ama sisiyorum (((
Hep aynı şeyleri içersen alışır. Kiraz sapi, yeşilçay, icine kabuk tarçın, ya da detoks suyu yap. Ben 1 lt suya yarim elma dogradim, 3 4 karanfil, 1 kabuk tarçın attim. 1 saat sonra falan icmeye başlıcamCanım hem 9lu form çayı iciyorum hem kayısı çayıstres yapıyorum ne yazık ki
Başınız sagolsun cok uzuldummerhaba hanımlar.. bugün öğretmenlik hayatımın en zor günlerinden biri.. 2 sene önce mezun olan öğrencimizin vefat haberini aldım. öyle çok üzüldüm ki..son zamanlarda bir çok şeye stres yaptım üzüldüm kızdım. ama dertlerime şöyle bir baktım da hepsi boş gelip geçici şeyler. yaşadığımız anın kıymetini bilmeliyiz. tüm sevdiklerimizi sanki son kez görüyormuşuz gibi kırmadan incitmeden doya doya sevmeliyiz. anne olduktan sonra böyle ölümlere daha çok üzülür oldum. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
zayıflarsın eni sonu da, çok mutlu olmak için o zamanı beklemek yazık değil mi zamana , kalbine, şimdi istediğin kilo da istediğin gibi göründüğünü düşün şimdi ne olurdu , öncesine göre hislerin de ne değişirdi , hepsini canlandır ve bu ana uygula :)26' lık olduğum doğru da canım çitirligimi tekrar ele geçirme çabalarındayim.Hanımcimin tavsiyeleriyle detoks metoks hayatımı bir düzene koymayi planlıyorum şu an. Bugün dersim yok evdeyim. Zayiflarsam çok mutlu olacağıma kendimi inandiriyorum. Sen nasılsın Ekim bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?