Anladim canim. Keşke başarabilsem bende. İnstada bir kadın sadece saatlere dikkat ederek baya yol katetti. Canı istedigi şeyleri porsiyon kontrolü ile yiyor. Bende o yok işteEğer davetliysem bir yere akşam yemeğinde sadece salata yiyorum ki dengelesin.. gittiğim yerdede çoğu yer samimidir zaten biliyorlar nasıl beslendigimi porsiyonları küçük koyduruyorum yada ucundan alıp kizama yediriyorum kalanını
6 ya da 7Kaç gün oldu?
Olumsuzluklara odaklanma hedefine kitlen bu kadar başardınsa bunuda yapabilirsinAnladim canim. Keşke başarabilsem bende. İnstada bir kadın sadece saatlere dikkat ederek baya yol katetti. Canı istedigi şeyleri porsiyon kontrolü ile yiyor. Bende o yok işte
Bende erken basladim yoksa bitmiyorBugun kalkip kalkip yürüdüm 5 bine yaklaştim. Evde cok zor yadisarda hem hava aliyosun iyi kötü hem bakiniyosun anlamiyosun ne kadar yurusende
Cok uzuldum inşallah bir care bulabilirsin6 ya da 7
Tatlim öyle uzun süreli değil planım. Birkaç buluşmam var iki kahvaltı, bir kutlama arıza cikariyorlar ben yemeyince uğraşmak istemiyorum yeni yıla kalmadan uygularım zaten evdeyken dikkat ediyorum mesele insanlarla bir araya geldiğimde ortaya çıkıyor. Yoksa söylediklerinde kesinlikle haklısın.zayıflarsın eni sonu da, çok mutlu olmak için o zamanı beklemek yazık değil mi zamana , kalbine, şimdi istediğin kilo da istediğin gibi göründüğünü düşün şimdi ne olurdu , öncesine göre hislerin de ne değişirdi , hepsini canlandır ve bu ana uygula :)
Gece uyusam sabah erken kalkarim belki ama cok zorlamam lazimBende erken basladim yoksa bitmiyor
9000 deyim simdi
Dun gece 11 de zor tamamladim 8 bini
İnsanlarin o soylemleri hiç bitmezki. Kiloluyken minicik şey yesen kuzu yemissin gibi bakarlar. Diyetteyken yemezsende aaa çok az yiyorsun, iyisin şimdi ye artik derlerTatlim öyle uzun süreli değil planım. Birkaç buluşmam var iki kahvaltı, bir kutlama arıza cikariyorlar ben yemeyince uğraşmak istemiyorum yeni yıla kalmadan uygularım zaten evdeyken dikkat ediyorum mesele insanlarla bir araya geldiğimde ortaya çıkıyor. Yoksa söylediklerinde kesinlikle haklısın.
Cocuklar uyusa sende dinlenirsin canim ama yoruyorlar seniGece uyusam sabah erken kalkarim belki ama cok zorlamam lazim
Dün akşam 11.30da uyudular. Biraz adim tamamladim sonrada oturdum kaldim 1.30 uyudum. Sonra 3 kez uyandimCocuklar uyusa sende dinlenirsin canim ama yoruyorlar seni
Şimdi birini kahvaltıya götürüp sen yemezsen o kişi utanır yiyemez bu hoş bir şey değil. Genel anlamda sen de haklısın başka şekilde kulaklarımı tikarim, herkes istediği gibi yesin bana ne derim canım...İnsanlarin o soylemleri hiç bitmezki. Kiloluyken minicik şey yesen kuzu yemissin gibi bakarlar. Diyetteyken yemezsende aaa çok az yiyorsun, iyisin şimdi ye artik derler
Anladim abla sen goturuyorsan dedigin gibi karşındaki açısından hoş olmazŞimdi birini kahvaltıya götürüp sen yemezsen o kişi utanır yiyemez bu hoş bir şey değil. Genel anlamda sen de haklısın başka şekilde kulaklarımı tikarim, herkes istediği gibi yesin bana ne derim canım...
Anladım canım evle okul arası ne kadar ki bebekle çok zor otobüsle git gelYok canim maalesef. Kac aydir hep otobusle yada ikisini bebek arabasına koyupta yuruyerek gittim geldim. Ama şimdi havalar epey sogudu birde yağmur deli gibi yağıyor
Tesekkur ederim canim selam söyle
Elçi olmuşsun
Neden ki
Bu cuma dahil olmasam iyi olacakNeden ki
Bu hafta derken cuma gunune kadar mi yoksa yeni haftada mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?