- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Oh oh Maşallah devamı da geldin spora da devam etsin13bucuk kilo verdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh oh Maşallah devamı da geldin spora da devam etsin13bucuk kilo verdi
Belli oluyor verdigi ama daha 10kilo daha verse tam olcak karni pogca hamuru gibiOo masallah canim ne guzel kilo vermiş![]()
Verir canim spora da devam ediyorsa karnı da sekil alirBelli oluyor verdigi ama daha 10kilo daha verse tam olcak karni pogca hamuru gibi![]()
![]()
Poğaça demeBelli oluyor verdigi ama daha 10kilo daha verse tam olcak karni pogca hamuru gibi![]()
![]()
Caninmi istediPoğaça deme![]()
Onu da verir.masallah.Belli oluyor verdigi ama daha 10kilo daha verse tam olcak karni pogca hamuru gibi![]()
![]()
Umarim veririz kisa sürede kalıcı olarakAnladım canım Eminim tekrar çok çabuk verirsin ben 7 ay gibi sürede 20 kilo alıp döndüm![]()
İnşallah canım vermesine bir şekilde veriyoruz da korumayi beceremiyorum kendi adıma eski halime dönmem çok uzun sürmüyorUmarim veririz kisa sürede kalıcı olarak
Yoğurt içine de koyabilirsin zeytinyağıniHic aklima gelmedi
Allah'ın izniyle cuma günü gulen taraf biz olucazValla cnm bende yemiyorm. Bu emegin karsiligini cuma günü alicaz. Zafer bizim olacak![]()
Hoşgeldin canım.Hos buldumm canimm hemende görrrr geldiğimidaha bir dakika oldu siteye giris yapalı
Amann donersek gene veririz bizemi dertİnşallah canım vermesine bir şekilde veriyoruz da korumayi beceremiyorum kendi adıma eski halime dönmem çok uzun sürmüyor![]()
Eline saglik canim![]()
Ay iki saattir bunu kaldiramadim o sebeple iki tane oldu
Supersiniz kirmizi takimim sizinle gurur duyuyorumbu azmin devamli olmasini bekliyorum sizi seviyorum
carsambaya kadar yaris devam ediyor o puanı biz almaliyiz
![]()
Gel canım kırmızıya.Eline sağlık canım , kızlar mavi takım bu adımlar ne böyle , hiç yakışmıyor bize . Valla oturup ağlamak istiyorum sinirden . Kalkın bakayım kaldırın totoşunuzu. Benimde çok işim var saat 15 te kızı okula götüreceğim en az 5 saatim yollarda geçecek . Kalkın bakayım adım atmaya haydiiiii....lütfen yahiç sevmiyorum yenilgiyi
İyiyiz. Sen nasılsın?Nasılsınız canlarım güzellerim ❤❤
Allah'ın izniyle cuma günü gulen taraf biz olucaz![]()
Ben mememle konuştum cumaya kadar sabredicekYeseydin keske bir kereden birsey olmaz sonra memen sismesin![]()
Mavişlerin sultanı gelirmi hiç
Gel canım kırmızıya.
İyiyiz. Sen nasılsın?
![]()
MasterFit Yarışması 2. Etap | 24.09.2021 Cuma | cuma | cumartesi | Pazar | pazartesi | sali | Çarşamba | perşembe | ||
Kırmızı Takım | ||||||||||
1 |
![]() | kırmızı kaptan | 82,5 | ![]() | ![]() | |||||
2 | @Elisa83 | kırmızı | 65,6 | ![]() | ![]() | |||||
3 | @Brzhuzur | kırmızı | 67,2 | ![]() | ![]() | |||||
4 |
![]() | kırmızı | 66,2 | ![]() | ![]() | |||||
5 |
![]() | kırmızı | 86 | ![]() | ![]() | |||||
6 |
![]() | kırmızı | 59,45 | ![]() | ![]() | |||||
7 |