Tatlım geçmiş olsun. İyileştikten sonra çift maske tak. Gerekirse eldiven kullan başka mikroplar bulaşmasın. Öğretmenler gerçekten risk altında.Grip olacağım sanırım burnum su gibi akıyoröğrencilerinin hepsi hasta hapşuran öksüren sınıfta hastalık kol geziyor bağışıklık zayıflamış hemen alıyorum çocuklardan
Gecmis olsunGrip olacağım sanırım burnum su gibi akıyoröğrencilerinin hepsi hasta hapşuran öksüren sınıfta hastalık kol geziyor bağışıklık zayıflamış hemen alıyorum çocuklardan
Hiç Sorma ya. Ben iş bulup giricem böyle olmuyor yetmiyor para. Allah sonumuzu hayır etsinburada bir kuruyemişçi var. nette sitesi de var. aynı fiyattan veriyor. neyse ceviz, fındık falan alacaktım dün baktım. hadi 3-4 gün bekleyeyim kredi kartımın tarihi geçsin dedim. bugün yeni zamları görünce de aman boşver artmadan bugün hemen sipariş vereyim dedim.
neyse eve geldim siteye girdim. ceviz sabit de fındığın kilosu 20 TL artmış 1 gündeo kadar moralim bozuldu ki anlatamam. zaten badem fırladı. artık almayacağım. ama fındığı da öyle görünce ne bileyim sinirlerim oynadı. ne olacak böyle valla
Gecmis olsun canimGrip olacağım sanırım burnum su gibi akıyoröğrencilerinin hepsi hasta hapşuran öksüren sınıfta hastalık kol geziyor bağışıklık zayıflamış hemen alıyorum çocuklardan
Yaa birde fındık ulkemizde yetisiyor cok pahaliya yiyoruzburada bir kuruyemişçi var. nette sitesi de var. aynı fiyattan veriyor. neyse ceviz, fındık falan alacaktım dün baktım. hadi 3-4 gün bekleyeyim kredi kartımın tarihi geçsin dedim. bugün yeni zamları görünce de aman boşver artmadan bugün hemen sipariş vereyim dedim.
neyse eve geldim siteye girdim. ceviz sabit de fındığın kilosu 20 TL artmış 1 gündeo kadar moralim bozuldu ki anlatamam. zaten badem fırladı. artık almayacağım. ama fındığı da öyle görünce ne bileyim sinirlerim oynadı. ne olacak böyle valla
valla iş bulursan kaçırma canım. Allah bugünümüzü ve yarınımızı iyi etsin.Gecmis olsun
Hiç Sorma ya. Ben iş bulup giricem böyle olmuyor yetmiyor para. Allah sonumuzu hayır etsin
52 senelik ömrümde kısa içinde bu kadar zam görmedim canım. İnan korkmaya başladım. Karaborsa gördük ama fiyatları bile bu kadar çok değildi. Sinirler tümden alt üst oldu oynamayı bırak delirtti insanları ..burada bir kuruyemişçi var. nette sitesi de var. aynı fiyattan veriyor. neyse ceviz, fındık falan alacaktım dün baktım. hadi 3-4 gün bekleyeyim kredi kartımın tarihi geçsin dedim. bugün yeni zamları görünce de aman boşver artmadan bugün hemen sipariş vereyim dedim.
Geçmiş olsun.Grip olacağım sanırım burnum su gibi akıyoröğrencilerinin hepsi hasta hapşuran öksüren sınıfta hastalık kol geziyor bağışıklık zayıflamış hemen alıyorum çocuklardan
Bana da gizem polisiye önerin.Hedef60kgolmak
Böyle ağlatan, cok etkileyici anime onersene bana
Romantik,Dram duygusal, her türlü olur
biz orta halliyiz. yine birşeyler gördük bugüne kadar çok şükür. ama bakıyorum da artık bazı şeyleri almayacağım. sınır koyacağım. lükse girdi bazı şeyler.52 senelik ömrümde kısa içinde bu kadar zam görmedim canım. İnan korkmaya başladım. Karaborsa gördük ama fiyatları bile bu kadar çok değildi. Sinirler tümden alt üst oldu oynamayı bırak delirtti insanları ..
Beğenirsen oğlumu alabilirsin henüz boştaYurtdisina kaçabilirsem giderim
Neleri izledin şimdiye kadarBana da gizem polisiye önerin.aypare ackerman
Ciddi miBeğenirsen oğlumu alabilirsin henüz boştaDünürüm bohcayi attı kaçtı
Aynısı kuzum...toplumda infial yaratacak bu durum... Allah yardımcıları olsun. En çok onlara üzülüyorum.biz orta halliyiz. yine birşeyler gördük bugüne kadar çok şükür. ama bakıyorum da artık bazı şeyleri almayacağım. sınır koyacağım. lükse girdi bazı şeyler.
bu kadar hızlı zam neyin nesi bilemedim. insan aklını kaçıracak gibi. valla çok yoksulları şimdi daha iyi anladım
Dünürüm müNeleri izledin şimdiye kadar
Ciddi mi
Neden kacti
ciddi mi? neden?Beğenirsen oğlumu alabilirsin henüz boştaDünürüm bohcayi attı kaçtı
Hiçbirsey izlemedim diye düşün anime olarak öneri bekliyorum.Neleri izledin şimdiye kadar
Ciddi mi
Neden kacti
EvetDünürüm mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?