Ah yavrum kıyamam çok üzüldümşükür çabuk başka yere götürmüşsün de terse tekrar çıtlatıp halletmişler benim yeğen şimdi 29 yaşın da küçükken kolunu kırdı ameliyatla yanlış kaynaştırdılar kuzumun kolunu tam kıvıramıyor yarım kalıyor ve bunu kabul etmediler yok fizik tedavi v.s. yapılması lazım açılır dediler ne eziyet çekti minnacık canıyla fizik tedaviler de
senin oğluşun kolu şimdi nasıl tam kaynadı değil mi
Öğlen ve akşam dengeleseydin keske ..Aslinda rehavete kapilmadim ama dun karnim cok acikti sabah karbonhidratla basladigim icin olabilir
Teşekkür ederim bitanemCok şükür cnm bi olumsuzluk yok
Kilo disinda iyiyim :) cocuklarda iyi sagolasin
Sen fazla almamişindir insallah
Sağol cnm bende iyiyimpazar günü evde pineklemesi iyi oluyor :)))
Bizede bi ara cocuklar ugradi sonra kisa bi yan tarafta oturan gorumceme, kv gile ugradik
Geçmiş olsun elhancim
Neyseki kırık yokmus insallah kisa sürede düzelir
Geçmiş olsun cnm
Şükür simdi daha iyiymişin
Ooo benimki gelmişTeşekkür ederim bitanem
Hadi bakalım inşallahevet ben de sevindim canım. o artı zaten hem ödem hem de wc dendi sanırım. normal artı değildi yani. ama eksiye geçeyim artık
Ben de salata yiyim bariNasıl gidiyor hanımlar, ben pazartesi sendromu yaşıyorum çok miskinimEşim de dişçiye gitti bugün evde öğle yemeği yedik, tabi o bol kalorili yerken ben salatama limon sıktım bol bol bugün böyle geçer artık
Canım çatlak kırık yok aldığım darbe neticesi dokular zedelenmiş bir aparat alacağım dinlenecek sonra geçermiş. Çok teşekkür ederim.inşallah çatlak falan olmamıştır çok geçmiş olsun , teneffüs arasın da yazarsın inşallah doktor ne dedi diye
Ye canım Cumaya direkt olarak 60 olursun artıkBen de salata yiyim bari
MasterFit Yarışması 14.Etap | ||||||
Kırmızı Takim | Cuma | Pazartesi | Fark | Yüzde | ||
1 |
| Kırmızı Kaptan | 67.1 | 66.4 | 0.7 | 1.04 |
2 |
| Kırmızı | 70.8 | 69.7 | 1.1 | 1.55 |
3 |
| Kırmızı | 64.0 | 62.8 | 1.2 | 1.88 |
4 |
| Kırmızı | 89.0 | 88.7 | 0.3 | 0.34 |
6 | @Sonsuz umut | Kırmızı | 64.75 | 64.35 | 0.4 | 0.62 |
7 |
| Kırmızı | 73.9 | 73.5 | 0.4 | 0.65 |
Mavi Takım | ||||||
1 |
| Mavi Kaptan | 56.15 | 55.65 | 0.5 | 0.89 |
2 |
| Mavi | 83.9 | 83.9 | 0 | 0 |
3 |
| Mavi | 69.7 | 69.3 | 0.4 | 0.57 |
4 | @masal_19 | Mavi | 57.7 | 57.5 | 0.2 | 0.35 |
5 | @limonlutarcinlikek | Mavi | 58.2 | 58.5 | +0.3 | -0.52 |
6 |
| Mavi | 69.1 | 69.2 | +0.1 | -0.14 |
7 |
| Mavi | 75.15 | 75.8 | +0.65 | -0.86 |
Gozun aydin canimSelam kizlar +100 gr dayim,Testim negatif cikti cok sukur
Cok haklisin okula geldim simdi,gelince yazabildim,insallah bundan sonra daha dikkatli olurumbluegreeneyes
masal3487
kilo bildiirmi yapmadiniz sizleri bekliyorum
Su bildirimlere dikkat etsek nasil olur acaba
Cok hakkisin insallah daha dikkat edecegimGozun aydin canim
Bildirimlere biraz daha dikkat edebilir misin
Cumartesi menude yazmamissin
Çok seviniriz canımayyy neler oldu acabinsa geri donerler neyse hayirlisi diyelim . bende iyiyim hamdolsun toparlandim kendimi iyi hissdiyorum ruhen .. cok sukur.. kilo aldim ama tartilmadim bilmiyorum yani en son durumum ne ..
hosbuldum abla iyiyimmm sukur hersey yolunda ablacim senin evlatlar nasil hersey yolunda mı
hosbuldum kaptanımmm evet biliyorum 10 da cikarsin sen geneldeburanın saat 8i
kaptanım iznin olursa menu ve spor paylasimi yapmak sizinle beraber devam etmek isterim
sifa olsun kaptanim
şimdiye kadar ki tüm kilo bildirimlerine baktım kızlar MAŞALLAH size hepsi eksi bildirim hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum hafta sonu herkes dikkat etmiş helal sizeeee
aa bir sabit bildirim vardı o da bence tebrik edilir artı yok yaa şükür
Gozum kulağım onlarda benim dePazartesi icin gerçekten cok güzel eksiler var, herkesi tebrik ederim
Bakalim kaptanlar ne yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?