Nehirim güzel kızım şuan yuvandan ucuyorsun bizi aile bildiğin gibi onları da aile bil kizim bizim için mucade ettiğin gibi onlar içinde mucade et kızım bana laf getirme güzel yavrum ben senden razıyım Rabbim de razı olsun kızım
Teşekkür ederim
Off bayilirim
Gül sen gül son gulen iyi gülecek
Elin olmuş gidiyorsun
Bana veda ediyorsun
Sakın ağlama diyorsun
Ağlamamak elde değil
Dün benimdin bugün elin
Ağlamamak elde değil
Dün benimdin bugün elin
Ağlamamak elde değil
Fitt_anne
Koptum yeminleNehirim güzel kızım şuan yuvandan ucuyorsun bizi aile bildiğin gibi onları da aile bil kizim bizim için mucade ettiğin gibi onlar içinde mucade et kızım bana laf getirme güzel yavrum ben senden razıyım Rabbim de razı olsun kızım
Sagol canim benimEline emeğine sağlık canım , afiyet şifa olsun
Sadece bak ekrana ekmek bandir
Senin kaptanın benim
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim
Off bayilirimellerine saglik canim
Yaa dilekNehirim güzel kızım şuan yuvandan ucuyorsun bizi aile bildiğin gibi onları da aile bil kizim bizim için mucade ettiğin gibi onlar içinde mucade et kızım bana laf getirme güzel yavrum ben senden razıyım Rabbim de razı olsun kızım
Diyosun
Ekmekte diyeti bozar yutkunarak bakam en iyisiSadece bak ekrana ekmek bandir
Ben sınava hazırlanıyorum diye ordan çıkıp kilo aldım. Sınav bu haftasonu. ÇalışmadımdaHosgeldin bu arada transfermi oldun 4.takimdan
Hosgeldin canim
Bu kilo almis halinmi tövbe estağfurullahBen sınava hazırlanıyorum diye ordan çıkıp kilo aldım. Sınav bu haftasonu. Çalışmadımdakilo aldığımla kalcam
Burdan da döndürürlerse artık ayakta alkışlarım ya da dur bu olmadı ne yapayım
DiyorumDiyosun
Bizi kalpten götürmeye ant içmişBu kilo almis halinmi tövbe estağfurullah
Tamam elimden geleni yapacağım ,sana laf getirtmem merak etme, cuma günü el öpmeye geldiğimiz de sorarsın kızımdan razı mıydınız diye ? Ah canım ahNehirim güzel kızım şuan yuvandan ucuyorsun bizi aile bildiğin gibi onları da aile bil kizim bizim için mucade ettiğin gibi onlar içinde mucade et kızım bana laf getirme güzel yavrum ben senden razıyım Rabbim de razı olsun kızım
Ye mi diyorsun yani sonra zopayi cikarmaSenin kaptanın benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?