• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hüma da öyle önce ben cikican diye geçen haftada kitabını çantasına koymama rağmen öğretmenine yok demiş kadın kendi kitabını vermiş , kalemini kutusuna koymamış evde unuttum değip kayıp kutusundan almış 🙄 öğretmen diyecek bu kadın ne kadar sorumsuz:kızgın:
Ahh ahh çantasına koyduğum kelemligi birşey yazmak için çıkarıp geri koymamış. Birde öğretmenim teyzem kalemligimi koymamış demiş. 😂😂😂 Neyse ki 2. Sınıfta artık sorumlu sizsiniz dedi öğretmen ufaklıga. 😂😂

Ahh ahh çantasına koyduğum kelemligi birşey yazmak için çıkarıp geri koymamış. Birde öğretmenim teyzem kalemligimi koymamış demiş. 😂😂😂 Neyse ki 2. Sınıfta artık sorumlu sizsiniz dedi öğretmen ufaklıga. 😂😂
Vallahi cildiricam böyle giderse🤣 hergun sıkı sıkı tembihliyorum ama sonuç aynı

Vallahi cildiricam böyle giderse🤣 hergun sıkı sıkı tembihliyorum ama sonuç aynı
Bizimki de aynı canım maske koyuyorum fazladan hop arkadaşından almış🤦🤦🤦 abaküs u kırılmış 🤦

Eveet gelelim seçimime ;
Öncelikle kaptanlarima emekleri icin cok teşekkür ediyorum Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Ve bu yarista bana rakip olarak eşlik eden Fitt_anne Fitt_anne yi eksisi icin tebrik ediyorum pazartesi icin guzel bir eksi ❣️💐
Masterfit yarisida santranc gibi dogru hamleyi yapmazsan yenilirsin herkesin tahmin ettigi gibi mavi takimda encok kilo veren @nehir6161 seni eksin icin tebrik ediyor ve takimima transfer ediyorum inşallah bu haftayi bol eksilerle bol motivasyonlu bitiririz 💐
Ve canim @ekim2009 senide mavi takima gonderiyorum canim 😘❣️

Keske beni alsaydın sayın kirmizi takım kaptanı 😆

Back
X