Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Gecmis olsun abla

Günaydın tatlım.
günaydın canooommm
sabah 5 den sonra uyuyabildim yarım saat öncede eşim ayakkabı silme için ıslak mendil gibi bir şey var onun yerini sormak için kaldırdı ( her zaman vestiyerin duvar tarafı kısmın da açsa baksa görecek) geri yatsam mı diye içimden de geçmiyor değil :)))

Ben şimdi spora başlayacağım. Eşime kahvalti hazırladım. Ispanak yıkadım. Çamaşır astım. Tekrar makineyi çalıştırdım. Bulaşık makinesini boşalttım.

Gecmis olsun abla
sağ ol gülüm , koca oğlan böyle ateşli hasta olmayalı 8-10 yıl olmuştur , 3 gündür bakıma aldım sıpamı az iştahı gelsin diye :))))
yaşınız kaç olursa olsun ,kendinize iyi bakın hastalanmayın anneler üzülüyor ona göre :))

Ben şimdi spora başlayacağım. Eşime kahvalti hazırladım. Ispanak yıkadım. Çamaşır astım. Tekrar makineyi çalıştırdım. Bulaşık makinesini boşalttım.
benmde yürümem lazım aslında yürüyüşe başlasam bişeyim kalmıacak
ama hem havalar erken kararıo hem soğuk
gündüzleri işteyim
of of

vavvv maşallah dedim sesli sesli , erken kalkanlarla geç kalkanlar arasın da ki fark :erken kalkar yol alır başarır ,geç kalkan kös kös yerin de sayar

benmde yürümem lazım aslında yürüyüşe başlasam bişeyim kalmıacak
ama hem havalar erken kararıo hem soğuk
gündüzleri işteyim
of of
gülüm dışarı çıkıp yürüyecek imkanı olmayanlar leslie nin videoları var walk walk diyip durduğu 2 metre kare yerde yürütüp spor yaptırıyor ya o da iş görür bence ( diyene bak 3 senedir hiç yaptın mı de.. yooookkkkk)

abla işte istikrar lazım

Dilbilgisi hiç sevmiyorum yapamıyorum. Benimkiler de çatı konusunda, başımız dertte valla. Sorular çok zor
Takildiginiz sorularda yardımcı olurum tatlım. ipuclari falan veririm. Mesela iş birileri tarafından yapılıyor ve cümlede bu birilerinin kim olduğu söylenmiyorsa edilgen catilidir.
"Kilolar verildi."
Kim verdi bu kiloları ? Bilmiyoruz. Birileri vermiş işte Edilgen çatılı fiillerin öznesi de sözde özne oluyor. ( Kilolar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…