Tespit doğru değil mi tatlım...Yaaa buna cok guldum. Bu hafta tam da cati konusundayim 8 lerde![]()
O birileri var ya o birileri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tespit doğru değil mi tatlım...Yaaa buna cok guldum. Bu hafta tam da cati konusundayim 8 lerde![]()
Belki hedefim olan 72,9 zor ama yine de 73,5 filan girmek de gizel olurGünaydın canim artin cok degil cumaya eksiler gelir![]()
Buradayım canım az da olsa zayıflamaya devam ediyorum bu hafta spora başlayacağım daha önce hiç gitmemiştim spor salonuna bakalım heyecanlıyım
kaç yaşında canım?Kızlar az önce bir Suriyeli öğrencim geldi. Ailesi evlendirmek istiyormuş. Ama kız istemiyor benden tavsiye istedi. Bugün tanışmaya geleceklermis(
Günaydın canımGünaydın canim
Günaydın ablacim
Günaydın ablacim
Günaydın canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim afiyet olsun
Cumaya eksiler gelecek ablacim üzülme
Günaydın ablacim mutlu yillar
Tarti dogruysa 300 gram iyi yilbasindan sonra :))
Günaydın
Bence guzel abla yilbasindan sonra wc sorununda varmis
Günaydın canim sende de arti cok degil cuma eksiler gelir
Günaydın canim artin cok degil cumaya eksiler gelir![]()
Hayırli olsun.Buradayım canım az da olsa zayıflamaya devam ediyorum bu hafta spora başlayacağım daha önce hiç gitmemiştim spor salonuna bakalım heyecanlıyım
İnşallah eksiler de gelecek.Bugün Hala kilomu koruyorum
Zor bir durum. Ailesiyle konuşur ikna etmeye çalışırdım canım. Yapabilir misin?Kızlar az önce bir Suriyeli öğrencim geldi. Ailesi evlendirmek istiyormuş. Ama kız istemiyor benden tavsiye istedi. Bugün tanışmaya geleceklermis(
Neden o kadar üzüyorsun kendini güzel arkadaşımGeçmişin defteri kapandı canım.Dün gece yeterince üzüldüm. Bir dahakine daha dikkatli olurum ders olsun bana. Bu hafta seni yakalayamam belki ama önümüzde daha çok haftalar var.
Umudumuz baki vazgeçecek değilim.
Kuyrugu dik tutmak lazım.
![]()
Kiyafetle mi tartiliyorsun hep canimBugün Hala kilomu koruyorum
O pijamayi çorabı çıkarıp tartil bı deBugün Hala kilomu koruyorum
17 canım 9. Sınıfa gidiyorkaç yaşında canım?
İdare ile konuşmaya karar verdim. Ben tek başıma ikna edemeyebilirim. Teşekkür ederim canımZor bir durum. Ailesiyle konuşur ikna etmeye çalışırdım canım. Yapabilir misin?
Kiyafetle mi tartiliyorsun hep canim
Oda kilonu etkiler..
Kıyafet demişken. Vallahi şu soyun giyin çok üşeniyorum . İki kere sizle bir kere de diyetisyen için tartılıyorum çok zor geliyoO pijamayi çorabı çıkarıp tartil bı de![]()
Stockholm sendromu yaşayacak gibi hissediyorum kendimi...celladina aşık olan kuzu olmam inşallah.Neden o kadar üzüyorsun kendini güzel arkadaşım
Bak bana asla hızlı kilo veremiyorum, sabretmeyi beklemeyi öğrendim
Önemli olan beslenme ve spora dikkat edelim, gerisi Allah’a havale
Sen beni kesin geçersin
Ama yine de şansımı deneyeceğim![]()
işte geldim burdayım
Demek yakalarsıııınGünaydın canım
Elifim inşallah. Artıları temizleyip haftaya normal başlasam ona bile sevineceğim. Bir haftayı yaşanmamış sayarım. Zaten pasteli yakalarım aralarda.![]()
Rehber öğretmene de haber et tatlım. Yaşı küçükse hukuken belki bir şeyler yapılabilir.17 canım 9. Sınıfa gidiyor
İdare ile konuşmaya karar verdim. Ben tek başıma ikna edemeyebilirim. Teşekkür ederim canım