Helal valla biz ancak tatilde onkadar yürüyüş yapıyoruzBir bilsem
Off sizde kesin infulanza olmussunuzSelam gelemedim paso yatıyorum içimde patlamaya hazır bir volkan var. Sanki ayağa kalktığım an sahlaniyor. Hafta sonu bol istifrali ishalli geçti ve hala aynı şekilde devam
Kilom 75.5
kaptanım bacak bolgesel calissan biraz yuryusle daha mi cok iyi gidiyor senin .. sadece bacakların icin sikayet ediyorsun ama eminim cok guzeldirBir bilsem
bence ince bacaklari ama ona kalin geliyorkaptanım bacak bolgesel calissan biraz yuryusle daha mi cok iyi gidiyor senin .. sadece bacakların icin sikayet ediyorsun ama eminim cok guzeldir
Kalin canim yaa kiloma gore normal mi bilmiyorum amakaptanım bacak bolgesel calissan biraz yuryusle daha mi cok iyi gidiyor senin .. sadece bacakların icin sikayet ediyorsun ama eminim cok guzeldir
Ölçtüm ya senin daha inceydibence ince bacaklari ama ona kalin geliyor
bence ince bacaklari ama ona kalin geliyor
yok be sana ölçülerimi attım kalın bacak nasıl ordan bi bak kaptanımKalin canim yaa kiloma gore normal mi bilmiyorum ama
Onlari yaparken canim sıkılıyor
Seninde boyun uzunyok be sana ölçülerimi attım kalın bacak nasıl ordan bi bak kaptanım
Cok dogru canimTespit doğru değil mi tatlım...
O birileri var ya o birileri
8 bin degil mi20 bin
Ama atabiecek miyim bilmiyorum 5400 deyim
yaa bu emojiye cok guluyorumSeninde boyun uzun
Yarin sabah olceyim merak ettim
8 bin:)8 bin degil mi
Oo supersin masallah ablaSelamlar 1 mil leslie yaptım ilk defa o yetmedi birde 2 mil yaptım p4stilim çıktı resmen tutuldum iyi geldi gerçide ilk gnden çok yüklendim .
7212 adım 1267 kalori 6,84 km olmuş.
Ter içinde kaldım linkleri burayada bırakayım grup olarak yapıyorlar çok keyifli birde..
Güzel artı. Tebrikler.
Amin. Günaydın bebiş.
Efsane.Bu hafta MasterFat yapıyoruz ama olsun.
Günaydın bebeğim.
Geçmiş olsun tatlım.
Günaydın aslan kraliçem.
Çok iyi canım. 100 gram bir şey değil.
Vavv sabit.
100 gram eksi sanki.
Geçmiş olsun canım.
Çok yüklendim bir anda tutuldu her tarafımartık başladım devam edecem buna8 bin:)
Oo supersin masallah abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?