Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler zıpzıpımIyi geceler kizlar![]()
Ben bol yogurtla yapiyorum bazen havuc bazen kabak tarator tavuk yada kofteyle guzel oluyor. Sade ben de yiyemiyorum yesem de hemen acikiyorumŞey onun yanında karbonhidrat yiyince sıkıntı oluyor tek yiyemiyorum ne yazık ki![]()
saol canım onu biliyorum da, sizin ölçüleriniz nasıl onu merak ettim. farklı ölçülerle tat da değişiyor o yüzden.Cnm evde nohutları düdüklüde haşlılruz.. Blendırdan geçiriyoruz
Tahin felan ekliyoruz
Yaaa canım çekti yarın yapcam kofteyle yiyeyim bariBen bol yogurtla yapiyorum bazen havuc bazen kabak tarator tavuk yada kofteyle guzel oluyor. Sade ben de yiyemiyorum yesem de hemen acikiyorum
Dışın mi ağrıyor canım tedavisini yaptırıyor musun
Kaptanım çok geçmiş olsundiş ağrısı zordur ya
![]()
Gecmis olsun canim dis agrisi cok feci ceken bilir. Insallah gecer hemen
teşekkür ederim kızlar. evet tedavisi devam ediyorCok geçmiş olsun
Bilekliğinin markası ne canım
Canım disaridaydim. Bakamadım. 11.311 adım. Tekrar Spor yapmam herhalde. Yeter bugün.Afiyet olsun kaptanim
Kac adim atacaksin bugun ona gore yürüyeceğim kizlar 10.000 altinda yürümüş:))
Canım inşallah geçer biran önce. Güzel kaptanım.kızlar ben bu akşam erken kaçıyorum. ağrım çok, geçmedi. iyi geceler![]()
Canım arkadaşım inşallah sabaha geçmiş olurkızlar ben bu akşam erken kaçıyorum. ağrım çok, geçmedi. iyi geceler![]()
Canım dışı agriyor kuzunun. En çok artı gelen beni aldı takıma. Aceleyle yaptı galiba.Beni neden istemedin ki![]()