Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım

Ben de korona olmadım. Kimseyi öpmüyorum sarılmiyorum bir kaç kez korona şüphesi oluştu evden çıkmadım hemen karantina uyguladım test sonucuna kadar. Çünkü benim yüzümden birine zarar gelirse ben buna dayanamam. Ve bunu çoğu insan anlamıyor. Benim bu kadar titiz olmam garip geliyor. Ama inan öyle değil. Ben daha geçen çok sevdiğim bir insana alkollü (bir kadeh içmiş) trafiğe çıktı diye neler söyledim.

5.5 saat mi
Ben çamaşirlarda düşük seviye yapıyorum 2 saat
Valla elektirige zam geldi tasarruf etmeye çalışıyorum

69 kilo senin boyunda çok değil. Hemen verirsin.

Hoşgeldin canım

Hoşgeldiniz

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Evet böyle şey mi olur, benim çocuklarım var. En azından onları düşün be adam
daha da gitsin havelesini bankadan yaptırsın , evine alma bence hele bu dönem de kimseyi alma
Yaa sorma öğretiyorum, beceremiyo haftada bir geliyo ben yapıyorum havalelerini. Çocukları üniversitede başka şehirlerde. Kapıda yapıyorum ama cep telefonuna dokunuyorum mesela dimi ama
5.5 saat mi
Ekonomi programıydı deniyim dedim baya uzunmuş

ahh bir de biz dikkat ediyoruz diye etmeyenlerin anlamaması var ben geçen sene baya sıkıntı yaşadım komşumun biriyle (yan bina da oturuyordu) benimle görüşmek istemiyorsun bana karantina uyguluyorsun bunalıma girdim geceleri uyanıp evin için de dolanıp ağlıyorum ekim bana niye böyle yapıyor diye , psikolojim bozuldu her gün ağlıyorum diye mesaj atıp bazen de kapıma gelip ağlıyordu , çok üzdü beni çookkk
keşke bizim ülkede de alkol alınca şöför çağırma kültürü olsa , bir sürü can şimdi yaşıyor olurdu

Hangi marka

Bende 10.000 ile bitirdim gunu

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Pazar menusundenn sonra 500 normal cumaya 58 ler3 düşersin

Afiyet olsun canim
Insallah kaptanim kilomu korumak icin elimden elgeleni yapiyorum
Bir ogun abarttiysam diger ogun ya da diger gun dengelemeye calisiyorum
Bir gun cok yediysem ertesi gun aksam hafif gecirip ac uyumata calisiyorum ertesi gjn istedigim kiloya geliyorum

5.5 saat mi
gülüm eskiden çamaşır çok kirli olurmuş bir kaç gün giyilirmiş şimdi yarım gün de bile terlesek kıyafet değişiyor çok kirli çamaşır olmuyor ki ne uzun saatler çalıştırmaya ne de yüksek ısı da yıkamaya gerek yok ki , çamaşır da yıpranmaz hem , belki deterjan iyice arınsın diye ek durulamayı isteyen yapar

Kizlar sabah 9.30 gibi koca tabak dolusu yemek yedim
Canim cok tatli istiyor keske yanima hurma alsaydim...
Tatli olarak ne yesem ya
Canım dilinin altına şeker koy.yavas yavaş erir ve şekerini dengeye sokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…