WışşşşBize 170 gelmisti bu ay 350 olur
Günaydın canımGunaydin kizlar mutlu sabahlar
Aynen lezzetli bir secenek simdiden afiyet olsun canimIyi oldu yazdiginiz ben de yapayim simdi yarin yerimhem saglikli hem lezzetli
Gece çalıştırmak için bir dönem elektrik idaresne gidip müracaat ediliyordu,bu uygulama bitti yanlış hatırlamıyorsam.Eveeet gelelim ikinci sıkıntımıza. Bu faturalar noolcak. Nası tasarruf yapıcaz .
İççamaşırlarını en uzun programda yıkıyorum. 3,5 saat sürüyor. Baktım ekonomi düğmesi var bastım 5,5 saat oldu çalıştırdım. Sabaha bittiGece ve ekonomide çalıştırmak su ve elektrik olarak fayda sağlar dimi.
Hem de 60 derecede. Olabilir tabi. Sadece iç çamaşırlarını böyle uzun yıkıyorum.Gece çalıştırmak için bir dönem elektrik idaresne gidip müracaat ediliyordu,bu uygulama bitti yanlış hatırlamıyorsam.
3,5 saat yıkama zarar verir çamaşıra o kadar uzun yıkamaya gerek yok ki hi.
Hoş buldum canımVazo musun sen ne işin var köşede. Gel ortaya oynayacağız.
Hoşgeldin canım.
Hoş buldum canımHoşgeldin canimm
Hoş buldum canım ilk sayfadaki formu paylaşmam gerekiyor muHosgeldin canim
Açık lamba kalmayacak evde şu telefonların şarj olayı bile yetiyor.150 kwh üstü kullaniyorsak nasıl tasarruf yapacagiz bilmiyorum
Yuzde %127 zam gelmis faturaya baktim bizimki aylik 180 i buluyor
Sure uzuyor ama fayda saglar mi bilmiyorum abla
Bir ara gece 10.00 dan sonra çalıştırmak düşürüyor deniyordu faturalari ama onun icinde sayacin farklı mi olmasi gerekiyormuş tam bilmiyorum
Başkasının kaçak kullandığı elektrik,birde başka nedenler burada yazmayımm onu.127 zam nedir ya
Bişey olmaz korkma bence .O dışarda açık havada ben içerdeydim. Farkedince az geri durmuştum. Allahtan dışardan gelmiştim maskem vardı
Sık değişim olunca uzun yıkamayada gerek yoj bence.Hem de 60 derecede. Olabilir tabi. Sadece iç çamaşırlarını böyle uzun yıkıyorum.
Ben taniyorum seni ama tanimayanlar icin paylasirsan guzel olurHoş buldum canımBaktım kilolar 1er 2şer tırmanıyor hemen bastım frene yani inşallah bugün itibariyle basacağım her gün bugün son yarın daha iyi besleneceğim diyorum ama bakalım
Hoş buldum canım
Hoş buldum canım ilk sayfadaki formu paylaşmam gerekiyor mu
Dogrudur abla hic dikkat etmedim son zamandaAçık lamba kalmayacak evde şu telefonların şarj olayı bile yetiyor.
O uygulama bitti diye biliyorum hatta gztede okumuştum onu.
Bu olaya cok gıcık oluyorum ablaBaşkasının kaçak kullandığı elektrik,birde başka nedenler burada yazmayımm onu.
Günaydın canimgünaydın kızlar herkese mutlu günler
Televizyondakğ stand by düğmesi varya oradan kapatma direk tv'den kapat .Ben taniyorum seni ama tanimayanlar icin paylasirsan guzel olur
Cok guzel kilo verdin insallah birlikte koruruz kilolarini
Dogrudur abla hic dikkat etmedim son zamanda
Bu olaya cok gıcık oluyorum abla
Tasarruf icin yapacagiz artık birseyler zor amaTelevizyondakğ stand by düğmesi varya oradan kapatma direk tv'den kapat .
Bu bile etliker kilovat kullanımını.
Gıcık olayı zaten varda başka gıcıklarda var nasılsa ..
inşallah ya korumak çok zormuş gerçekten yine beceremedimBen taniyorum seni ama tanimayanlar icin paylasirsan guzel olur
Cok guzel kilo verdin insallah birlikte koruruz kilolarini
Oleyy bir öğretmen dahaKatılım formu:
ADINIZ: Hazal
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:170
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Öğretmen
ÇOCUK SAYISI:-
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Yedim yedim aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR M : pkos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.5 sene uğraşıp 50 kilo verdim ama 3 ay önce ayağım yanınca diyet spor hepsini bırakıp 65 kiloyla korumaya geçmiştim eski günlerime dönmeyeyim diyeve hamilelik düşündüğüm için zayıflamak istiyorum
1.70 boyKatılım formu:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.5 sene uğraşıp 50 kilo verdim ama 3 ay önce ayağım yanınca diyet spor hepsini bırakıp 65 kiloyla korumaya geçmiştim eski günlerime dönmeyeyim diyeve hamilelik düşündüğüm için zayıflamak istiyorum
Cok uzaklasmamak lazim koruma dönemlerinde buradan 2 yildir 55-58 arasi koruyorum kilomuinşallah ya korumak çok zormuş gerçekten yine beceremedim
Öğretmenler zayifliyor diye mi degistirsem basligiOleyy bir öğretmen dahahoşgeldin tekrardan
Ben de umuyorum uzaklaşınca hemen geliyor kilolar ne olduysa şu son 1 ayda oldu geri döneyim en iyisi dedim1.70 boy
Insallah hedefine ulaşiriz canim
50 kilo verdin 6 kiloyu da verirsin
Cok uzaklasmamak lazim koruma dönemlerinde buradan 2 yildir 55-58 arasi koruyorum kilomu
Iyi yapmissin canimBen de umuyorum uzaklaşınca hemen geliyor kilolar ne olduysa şu son 1 ayda oldu geri döneyim en iyisi dedim
Hoşgeldin canımKatılım formu:
Yapamadigin sorular olunca buraya at abla hep birlikte cozerizHoşgeldin canım
Vallahi çocukları okul yerine buraya yazdırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?