Cix cix cix o basenler gidecekkkDinlen bugun canim
Aynen canim
Cordelia atti :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cix cix cix o basenler gidecekkkDinlen bugun canim
Aynen canim
Cordelia atti :))
Yılbaşından sonra yaş pasta olamazdiyaş pasta= su![]()
seni çok iyi anlıyorum gülüm , seni gerçekten tanımayan yada tanımakla ilgilenmeyenlerin , kendilerinin akılları ile kalpleri önce çıkarlarını düşündüğü için ,seni de kimle kıyaslar , kendiyle tabiii kii o tarz insanları fark ettin mi iki adım uzaklaşmak lazım
Yok canim kardesimin dersi vardi sabah mezurayi alamadim simdide kahve yapiyorum birazdan alabilirsem alırımZipzip- ölçünu aldın mı canım
Al al merakla bekliyorumYok canim kardesimin dersi vardi sabah mezurayi alamadim simdide kahve yapiyorum birazdan alabilirsem alırım![]()
Sadece bacak miAl al merakla bekliyorum![]()
su hayattır candır diyip dayanın suya gülüm :)Yılbaşından sonra yaş pasta olamazdi![]()
Hadi bari almışken baseni de al birde popo kız o kadar yürüyorsun kaç cm gitti diye insan merak etmez miSadece bacak mi![]()
Günde tam 3 lt su içiyorum yeter fazlasini kaldiramamsu hayattır candır diyip dayanın suya gülüm :)
Nasıl bir uygulama o öye tam isimi nedir bende bakayım .Ben telefonuma oruç takibi diye bir program indirdim şu anda yağlarım eriyormus![]()
Amin inşallah seninde ablaben kalkayım evi toparlayıp sonra da kahvaltı hazırlayayım iştahsız oğluma :)
günümüz çok güzel , huzurlu geçsin inşallah![]()
valla çok zor bir durum yesende geçmiyor.. regl dönemi yakın olduğunda böyle oluyor malesefKizlar sabah 9.30 gibi koca tabak dolusu yemek yedim
Canim cok tatli istiyor keske yanima hurma alsaydim...
Tatli olarak ne yesem ya![]()
Play store ye oruç takibi diye yaz çıkıyor ablaNasıl bir uygulama o öye tam isimi nedir bende bakayım .
Yeni basladim yaa yuruyuse cok Fark etmemistirHadi bari almışken baseni de al birde popo kız o kadar yürüyorsun kaç cm gitti diye insan merak etmez mi![]()
Evet şimdi bu pilates videosunu yapıcamEzbere bildiğim için 32 değil 25 dk civarı sürecek.
Sonra tabiki squat 10x3
Vee tempolu yürüyüş ile 8000 adım tamamlama
Yani en az 1 saat yokum
Sen ne zaman kendini hazır hissedersen al canımYeni basladim yaa yuruyuse cok Fark etmemistir![]()
Çok çeşt var bunda hangsini indrmek lazım ..Play store ye oruç takibi diye yaz çıkıyor abla