- 15 Kasım 2020
- 13.102
- 71.783
- 548
Ama yemedim ki benimkide dolapta duruyor uyku tutmaz bak arkandan kovalar git at ağzına mmmmmYanına arkadaş arama
Fazla merak aşık usandirirmisSen bilmiyon mu insanin başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan geliyor,
az önce buldum baktım en son çarşamba buraya yazmışNickını yazdinya üstüne tıkla gözüküyor
Keki kim yedi pekiAma yemedim ki benimkide dolapta duruyor uyku tutmaz bak arkandan kovalar git at ağzına mmmmm
Gidiyorum dedi zaten gelmiicek bidaha canimaz önce buldum baktım en son çarşamba buraya yazmış
Abla poni buraya gelmiyor artık veda etti burayaaz önce buldum baktım en son çarşamba buraya yazmış
Olsun tatlının yeri ayrıdırKeki kim yedi peki
Merhaba tatlım
Olsun tatlının yeri ayrıdır
Merhaba ablaMerhaba tatlım
öyleymiş yaaGidiyorum dedi zaten gelmiicek bidaha canim
Ben olsam 5000adim cezasi verirdim yemek yiceksin kek degil dese keske kaptanlariPeki afiyet olsun pes ediyorum
Kız elleme yesin rakip takımdan zatenBen olsam 5000adim cezasi verirdim yemek yiceksin kek degil dese keske kaptanlari
üzüldüm cidden okulda başlayınca kız iyice yorulup streslendi demek ki inşallah zayıflamaya devam eder sonra yine gelir belkiAbla poni buraya gelmiyor artık veda etti buraya
hoş geldiiinnnnnnnMerhaba tatlım
Kiz deme bende pot kırdımKız elleme yesin rakip takımdan zatenben boşa çene patlatiyorum
Bayağı da afilli bir şey ..Merhaba abla
Vay be kk sana krem mrem yollamisya kazanan talihli senmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?