- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
yeminle çocuk süperrr zekasını yerim ben onun kırk bin kere maşallah , laflara bak yaaaa, zekasının da farkın da inşallah şımarıp kendini köreltmez
YaRİN kabaga baslarim canımAfiyet olsun cnmakşamları karbonhidrat tukutmemeye çalışsan
Ekim ablacığım tek öğün olduğu için kaymak bal gozumr batmadiaman sen yememeye çalis çünkü cuma günü kırmızı takımın karşına eksi 1le çıkıp "bir zamanlsr ödemli ama grurlu bir kadın vardı"diyeceksin
Afiyet olsun canim ❤Menümü yazicam öncelikle bi sakin olun ve sakinliğinizi koruyun
27 Eylül pazartesi
14.00 meşhur olan nohutlarim 2 kepçe ya vardı ya yoktu tamı tamınayarım bardak Pepsi
16.55
1 dilim elmalı tarçınlı kek
Tatlı yaptım yemedim
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @TekrarDene
Gecmis olsun canimBiraz üşütmüşüm hastayım grip oluyorum galiba bide eşim evdeolmasaydı keşke işe gitmedi. Sabahdan uğrayamadım. Şimdi aldım elime telefonu.
Afiyet olsun canim ❤27 Eylül menüsü
Sabah 9.00
2 yumurta kizlarla ortak
1.5 dilim ekmek
Nescafe
Domates salata
(Zeytin yemedim)
12.30
1 kase şehriyeli corba
16.00
Turk kahvesi
18.30
1 kepce oglenki corba
1 dlm ekmek
1 kucuk dolma
Yogurt salata
Afiyet olsun abla tek ogun olmasa kahvaltin cok diyecektim27 eylül pazartesi menüsü
14:05
patatesli yumurta ( 1 patates 4 yumurta ile yarısından çoğu oğlanaydı)
80 gr kadar köy peyniri
domates salatalık, yeşil biber
1 y.k. süt kaymağı
1 y.k bal
1 d. ekmek
18:30
yarım kupa sade türk kahvesi
gün boyu 1 demlik çay git gel içildi:)
su henüz 1.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @TekrarDene
Afiyet olsun canim ❤Kahvaltı 11.oo
1 haşlanmış yumurta
Salata domates salatalık
1 dilim beyaz peynir
Türk kahvesi granül kahve
Akşam 19.oo
Salata yoğurt kabak 3,5 çin biber turşusu
3lt su 2 bardak yeşil çay 1 bardak kiraz saplı çay
E Elif_Eylul
Zipzip-
@Cordeliaa
evettt bu gün 1 öğün:) ben acıkmayı bekleyip yiyorum acıkmadım, zaten bu saatten sonra da acıksam da yememAfiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canım
Sehriye,dolma ekmek
Afiyet olsun canım 1öğunmü yedin
Afiyet olsun canım
Gönül yemek isterdi sende isterdin önünde şimdi bir tabak sevdiğin tatlıyı öyle değil mi kahrolası kilo izin vermiyor yememeKız keki yemişsin zaten birde tatlı yaptım yemedim yazmış birde yeseydimofff koptum yeminle
aaaa nerden dikizleniyordu dur gidip bakıveremmmmŞuanda başka konuda
aminn inşallah annesi olur allahın izniyleSağolasin canim benim valla şımarmasın diye çok ugraşıyorum. insan olsun ,kendini kurtarsın ,başkalarınada faydalı bir insan olsun inşallah .
Nickını yazdinya üstüne tıkla gözüküyoraaaa nerden dikizleniyordu dur gidip bakıveremmmm
Bende yarin kabak yicemYaRİN kabaga baslarim canım
Ticari zeka maşallah aferin akıllı bidigabiz anca kalem kitap peşinde kosturalim senin oğlan ticarete atılsin
Teşekkürler kaptanım çocuklara yaptım da merak ettim tadınıAfiyet olsun canim ❤
Kek yerine yemek yeseydin keske
Teşekkürler kaptanım çocuklara yaptım da merak ettim tadınıAfiyet olsun canim ❤
Kek yerine yemek yeseydin keske
Kız dolapta soğuk baklava duruyor hafta sonu da yemedim misafirler yerken ben Dukan birasi huplettimGönül yemek isterdi sende isterdin önünde şimdi bir tabak sevdiğin tatlıyı öyle değil mi kahrolası kilo izin vermiyor yememe
Maşallah canım ya eminim ilerde çok iyi yerlere gelecekHem ne ticaret 2 çikolata yemis kalanıylada satıs yaptığı çocuklara çikolata ısmarlamış .onlarda teşekkür etmişler. Anne kendi malınız gibi yiyin dedim diyor birde. Tabi ertesi gün ben bütün çocuklara 5 er Tl dağıttım. En çok ben zarardayım. Kendi odasinin balkonunda kolisi var .su şişesi kapakları, şişeler ,atık kartonlar,ip artıkları ,kağıt ruloları biriktriyor .asla oyuncakla oynamaz sürekli üretim halinde. tabi yerler berbat oluyor
Sen bilmiyon mu insanin başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan geliyor,Teşekkürler kaptanım çocuklara yaptım da merak ettim tadını
Git ye ye dolapta duracağına midende dursunKız dolapta soğuk baklava duruyor hafta sonu da yemedim misafirler yerken ben Dukan birasi huplettim
Geldi işte bişey olmazSen bilmiyon mu insanin başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan geliyor,
Maşallah canım ya eminim ilerde çok iyi yerlere gelecek
Kuzu sen yedikçe veriyorsun ye gitsin anasını satayim
Ayyy çok tatlı yaKizlar sizinkiler birseymi gecen sene benim oğlan 1.sınıfta cantasına koyduğum maskelerle sapan yapıp 5 tl den arkadaşlarına satmış ,parayıda kantinde yemiş. okulun müdürü direkt beni aradı.
Evet bugün sessiz kaldı cikoya sor birde durumuBizim grup pek sessiz maşallah kaç saat oldu yazali cevap verecekler inşallah benim bildiğim veli grubu curcunali olur hiç aksiyon yok
Dikkat et kuzu geçmiş olsunBiraz üşütmüşüm hastayım grip oluyorum galiba bide eşim evdeolmasaydı keşke işe gitmedi. Sabahdan uğrayamadım. Şimdi aldım elime telefonu.
27 eylül pazartesi menüsü
emin misin sonra gelir çatır çatır yine zayıflar , o hafta zayıflamayanın üstünden asfalta dökülen ziftin üzerinden geçen loğ mankinesi gibi ezebilir , hissettim bak yaparsaaa
TartımBunebee
Onlar yeni evli bizim gibi 8 sene olsun keki göremez oSenin kek yemenemi şaşırayım yoksa arkadaşının kocasının kek yapmasınamı bilemedim
Hem ne ticaret 2 çikolata yemis kalanıylada satıs yaptığı çocuklara çikolata ısmarlamış .onlarda teşekkür etmişler. Anne kendi malınız gibi yiyin dedim diyor birde. Tabi ertesi gün ben bütün çocuklara 5 er Tl dağıttım. En çok ben zarardayım. Kendi odasinin balkonunda kolisi var .su şişesi kapakları, şişeler ,atık kartonlar,ip artıkları ,kağıt ruloları biriktriyor .asla oyuncakla oynamaz sürekli üretim halinde. tabi yerler berbat oluyor
Yanına arkadaş aramaGit ye ye dolapta duracağına midende dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?