• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bendede hep vardı öksürük bir tarif buldum onunla yendim nerdeyse .
Mutlaska deneyin faydası oluyor..

Şimdi gördüm teşekkür ederim. Bugün biraz iş yapıp biraz buraya baktım gözümden kaçmış, çok teşekkürler

Şimdi gördüm teşekkür ederim. Bugün biraz iş yapıp biraz buraya baktım gözümden kaçmış, çok teşekkürler
Rica ederim mutlaka deneyin çok faydasını gördüm,bende bide faranjit var epey kesti öksürüğü.

💕pazartesi menusu💕

➡️ 10.00 yumurta has. 1 siyah zeytin ,2 yesil zeytin ,2 dilim peynir,1 cay kasigi lor ,marul, 1 dilim ekmek
➡️15.00 tavuklu salata ayran
➡️18.45 1 sutlu kahve

su 1.75 lt
spor 30 dk leslie bos.

💕salı menusu💕

➡️ 10.00 koz domates kirmizi biber ustu kasar ,has yumurta salatasi ,3 zeytin, labneli meze cevizli dereotlu,3 dilim peynir ,salatalik,maydonoz,2 dilim ekmek
➡️18.00 et döner ekmeksiz porsiyon,marul ,domates salatalik
su 1.50 lt
30 dk leslie boosted

Zipzip- Zipzip-
Ankee Ankee
Cordelia Cordelia

Amine Busra Amine Busra nasılsin?
askrhpozitif askrhpozitif bugün nasıl oldun?
@Migim annenler nasıl?
Tutku44 Tutku44 nerelerdesin canım?
@60kiloyum bu sabah nasılsın,,?
@Migim boğazın ne durumda ?
tatlim dün hem kahvaltiya hem aksama misafirim vardi inan cok zor oldu benim icin..yataga girdigimde telefon elimde uyumusum menu yazarken 🙈
pazartesi mutfak dolaplari detayli temizlik misafire hazirlikla gecti .. veee yarın yine misafirim var sabahtan beri kosusturuyorum.. cok işim var belimde agriyor 😔
ve haftaya sinavim var hic calismadim daha 😷

allahımmm sen buyuksun 😍

Zipzip- Zipzip-
Ankee Ankee

tatlim dün hem kahvaltiya hem aksama misafirim vardi inan cok zor oldu benim icin..yataga girdigimde telefon elimde uyumusum menu yazarken 🙈
pazartesi mutfak dolaplari detayli temizlik misafire hazirlikla gecti .. veee yarın yine misafirim var sabahtan beri kosusturuyorum.. cok işim var belimde agriyor 😔
ve haftaya sinavim var hic calismadim daha 😷

allahımmm sen buyuksun 😍

Zipzip- Zipzip-
Ankee Ankee
Allah gücünü arttirsin canim yoğunsun

Aksam yazamam bazen cocuklarla uyuyakaliyorum menumu yazayim boşken aksamda yiyeceklerimi planladim buraya yazdigimin disinda yemeyecegim.

5 ocak carsamba menusu
13.00
1 avuc leblebi
Nescafe

Ara
2 kucuk tuzlu kurabiye
Cay

Aksam
19.00 civari
1 yemek tabagi fasulye
2 kepce makarna

2 l su
Makarnanin yerine salata veya yoğurt ekleyebilirsin canım. Afiyet olsun.

İşlerim hep yarım yarım. Camlari icten sildim dıştan silemedim. En azindan tul perdeleri degistirdim. Guneslikleri utuledim. Kızın pantolonlarını utuledim. Camlar yarim, ütüler yarim 🤓
Olsun ellerine sağlık yavaş yavaş yaparsın

Back
X