Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

💕pazartesi menusu💕

➡️ 10.00 yumurta has. 1 siyah zeytin ,2 yesil zeytin ,2 dilim peynir,1 cay kasigi lor ,marul, 1 dilim ekmek
➡️15.00 tavuklu salata ayran
➡️18.45 1 sutlu kahve

su 1.75 lt
spor 30 dk leslie bos.

💕salı menusu💕

➡️ 10.00 koz domates kirmizi biber ustu kasar ,has yumurta salatasi ,3 zeytin, labneli meze cevizli dereotlu,3 dilim peynir ,salatalik,maydonoz,2 dilim ekmek
➡️18.00 et döner ekmeksiz porsiyon,marul ,domates salatalik
su 1.50 lt
30 dk leslie boosted

Zipzip- Zipzip-
Ankee Ankee
Cordelia Cordelia

Amine Busra Amine Busra nasılsin?
askrhpozitif askrhpozitif bugün nasıl oldun?
@Migim annenler nasıl?
Tutku44 Tutku44 nerelerdesin canım?
@60kiloyum bu sabah nasılsın,,?
@Migim boğazın ne durumda ?
tatlim dün hem kahvaltiya hem aksama misafirim vardi inan cok zor oldu benim icin..yataga girdigimde telefon elimde uyumusum menu yazarken 🙈
pazartesi mutfak dolaplari detayli temizlik misafire hazirlikla gecti .. veee yarın yine misafirim var sabahtan beri kosusturuyorum.. cok işim var belimde agriyor 😔
ve haftaya sinavim var hic calismadim daha 😷

allahımmm sen buyuksun 😍

Zipzip- Zipzip-
Ankee Ankee

tatlim dün hem kahvaltiya hem aksama misafirim vardi inan cok zor oldu benim icin..yataga girdigimde telefon elimde uyumusum menu yazarken 🙈
pazartesi mutfak dolaplari detayli temizlik misafire hazirlikla gecti .. veee yarın yine misafirim var sabahtan beri kosusturuyorum.. cok işim var belimde agriyor 😔
ve haftaya sinavim var hic calismadim daha 😷

allahımmm sen buyuksun 😍

Zipzip- Zipzip-
Ankee Ankee
Allah gücünü arttirsin canim yoğunsun

Aksam yazamam bazen cocuklarla uyuyakaliyorum menumu yazayim boşken aksamda yiyeceklerimi planladim buraya yazdigimin disinda yemeyecegim.

5 ocak carsamba menusu
13.00
1 avuc leblebi
Nescafe

Ara
2 kucuk tuzlu kurabiye
Cay

Aksam
19.00 civari
1 yemek tabagi fasulye
2 kepce makarna

2 l su
Makarnanin yerine salata veya yoğurt ekleyebilirsin canım. Afiyet olsun.

Back
X