- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Git tek tek menulere bakKaçamağı kim yapmışmavilerdenmi
zopam nerde benim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git tek tek menulere bakKaçamağı kim yapmışmavilerdenmi
zopam nerde benim
![]()
Çok severimaskrhpozitif kiraz saplarininnarasina belcika cikolatasi koyacagm caktirmadan kuru kayisinin arasina koy ye kuzum
![]()
Evet canimMenüleri buraya mı yazacağız
Hoş geldin kelebekMenüleri buraya mı yazacağız
Eline sağlık canım. Afiyetle tüketinn
Teşekkür ederim canım benimEline sağlık canım. Afiyetle tüketinn![]()
Hoşbuldum. Hayır değilim.Hoş geldin kelebekMersinli misin güzellik
![]()
Noisy Girl gruptan ayrıldıHaftaya kural getiririz acuncugumla konuşalım![]()
Cordelia
Buyuk kaptanlar ceza verebilir deriz
Adimdan da düşeriz
Adim yarisi icin 5000 adim da cok yani kimse kacamak yapamaz![]()
Aaa niye ayrılıyorsun bak buraya geldin yaklasik 3 kilo verdinNoisy Girl gruptan ayrıldı![]()
Biz rakip olsakta , kardeş takımız . Aşk olsun böyle düşünmen üzdü beniHe he inanayım mı acaba artık rakibimsin canisimsen git ye günlerdir açlıktan kolun kalkmıyordur kıyamam sana oy oy oy git yap bi ekmek arası ye üstüne uzan ohhbb gel keyfim gel
![]()
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.oo
1 haşlanmış yumurta
Salata domates salatalık
1 dilim beyaz peynir
Türk kahvesi granül kahve
Akşam 19.oo
Salata yoğurt kabak 3,5 çin biber turşusu
3lt su 2 bardak yeşil çay 1 bardak kiraz saplı çay
E Elif_Eylul
Zipzip-
Cordelia
Seninki iyi birşey yapıyor maşaallah. Benimki de ancak taş toplayıp gelir eve taş çubuk ne yapacaksa onlarla. Herhalde kışa hazırlıkHem ne ticaret 2 çikolata yemis kalanıylada satıs yaptığı çocuklara çikolata ısmarlamış .onlarda teşekkür etmişler. Anne kendi malınız gibi yiyin dedim diyor birde. Tabi ertesi gün ben bütün çocuklara 5 er Tl dağıttım. En çok ben zarardayım. Kendi odasinin balkonunda kolisi var .su şişesi kapakları, şişeler ,atık kartonlar,ip artıkları ,kağıt ruloları biriktriyor .asla oyuncakla oynamaz sürekli üretim halinde. tabi yerler berbat oluyor
![]()
Kaptanım buyrun siz diyiverin lütfen .Ben olsam 5000adim cezasi verirdim yemek yiceksin kek degil dese keske kaptanlari
Sen nesin kapı gibi kaptanımız var burda nasıl birşey diyemiyorum. Birley diyemiyorum ne demek uleeeeennnn, onlar yokken sen vardın burda.Ayni fikirdeyiz iste
Kaptanlari var basinda diye bisey diyemiyorum
Çok iyi fikir ceza şart , biz ne edek bizde yemiyoruz. Kimsede yemesin. Yiyorlarsa paşa paşa cezalarını çeksinlerHaftaya kural getiririz acuncugumla konuşalım![]()
Cordelia
Adimdan da düşeriz
Teşekkür ederim tatlım sen ne kadar verdin bakim sarı takım olarakHoşgeldin aramıza
Olsun cumaya eksi olursun canım
Fasulye ne be anlamadım
Eksin çok güzel canım Tebrikler![]()
Allah razı olsun da yeni yeni icatlar çıkarmayın ya olanlar fazla zatenAaa niye ayrılıyorsun bak buraya geldin yaklasik 3 kilo verdin![]()
Teşekkürler canım. Bizim de amacımız hırslandirip herkese kilo verdirmek. Umarim gönlümüze göre olur.Bu yarışma mevzusu çok iyi mesela kendi takimindan kilo veremeyen birini rakibe yolluyorsun oda hirslanip daha cok vermek isteyebilir çok iyi düşünmüşsnuz
1 tane bisküvi ble yemedim menu yazicam diye![]()
Nasıl yaa siz daimi kaptanlarsiniz her zaman uyarıp ceza verirsiniz. Koskoca Mehmet chef in dediğine bak.Ben olsam 5000adim cezasi verirdim yemek yiceksin kek degil dese keske kaptanlari
Kaptanim, canım, siz kaptanları da değiştirebilir cezalandirabilirsiniz. Acun kim .Haftaya kural getiririz acuncugumla konuşalım![]()
Cordelia
Adimdan da düşeriz
Kaçamak yapanmi var ben gormedimHaftaya kural getiririz acuncugumla konuşalım![]()
Cordelia
Adimdan da düşeriz
Allah rahatlık versinIyi geceler kizlar ❤❤
Bu saatte yatmiyorum ama telefonu bırakıp dinlenecegim![]()
Bu kural önceden de vardı burda uygulanmadı sadeceAllah razı olsun da yeni yeni icatlar çıkarmayın ya olanlar fazla zaten![]()
Cuma eksi gel canım ben bugünü unutmsya hazırımPazartesi artısı bana daha iyi gaz veriyor gibi kaptanımçok iyi bişey değil ama
![]()
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuşBiz rakip olsakta , kardeş takımız . Aşk olsun böyle düşünmen üzdü beni![]()
Afiyet olsun canımSabah 9.00 - 1 sucuklu tost
Sabah 10.00 - 1 kare bitter, 1 türk kahvesi
Ara 14.00 - 1 yeşil elma
Ara 15.30 - 3 galeta
Akşam 18.30 - 1/2kase tavuklu çorba, 1pors. Ciğer sote, 1 kase salata
Su 1.5lt
Spor - 9707 adım. 970 puan.