- 15 Kasım 2020
- 13.102
- 71.783
- 548
Olsun sonuçta yapmayacaklardi akıl akıldan üstündür diyorlar hergun birinin aklına bişey geliyorBu kural önceden de vardı burda uygulanmadı sadece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun sonuçta yapmayacaklardi akıl akıldan üstündür diyorlar hergun birinin aklına bişey geliyorBu kural önceden de vardı burda uygulanmadı sadece![]()
Sakin ol kaptan ,herşey yolunda . Bizden yiyen olmadı. Kardeş takım yemişKaçamak yapanmi var ben gormedim![]()
Aha sevdin mi beniİnsan sevdiğini yerden yere vururmuş![]()
Kardeş takımSakin ol kaptan ,herşey yolunda . Bizden yiyen olmadı. Kardeş takım yemiş
Aha sevdin mi beni![]()
4kepce nohutada 5bin ceza bundan sonraOlsun sonuçta yapmayacaklardi akıl akıldan üstündür diyorlar hergun birinin aklına bişey geliyorkızlar bir günde söyle yapalım mideyi şoka ugratalim bir gün ne istersek yiyelim öyle daha kolay gidiyormuş kilolar
![]()
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar ❤❤
Bu saatte yatmiyorum ama telefonu bırakıp dinlenecegim![]()
Adım cezaları MasterFit yarışmasında spora eklenmez.Yeni gelenler ve digerleri yarindan itibaren kek,pogca,lahmacun,tatli,dondurma gibi gibi herne haltsa yiyen 5bin adim cezasi![]()
Noisy Girl kesin ayrıldıYeni gelenler ve digerleri yarindan itibaren kek,pogca,lahmacun,tatli,dondurma gibi gibi herne haltsa yiyen 5bin adim cezasi![]()
Oh misAdım cezaları MasterFit yarışmasında spora eklenmez.![]()
Aman kimse yemesinSakin ol kaptan ,herşey yolunda . Bizden yiyen olmadı. Kardeş takım yemiş
Aha sevdin mi beni![]()
Dur hele korktu kaçtımı dedirtcen kendineNoisy Girl kesin ayrıldı![]()
Ama tatlı degilki yemek bana özel bu galiba4kepce nohutada 5bin ceza bundan sonra![]()
Biz de seni sevdik çok güzel adapte oldun takıma. Biraz kuralları olan bir takımız ama başka türlü gitmiyor bu yağlar.Kardeş takımtabiki de hepinizi sevdim
![]()
Afiyet olsun canım12 00
3 dilim ekmek , domates salatalık krem peynir 1 dilim beyaz peynir 2 haşlanmış yumurta çay
18 00
1 tahta kaşık bulgur pilavı 1 tabak et kavurma bol salata
2 lt su
Şimdi yeşil çay
E Elif_EylulZipzip-
zeyneppk
Biz yemiyoruz onlarda yemesin demiYeni gelenler ve digerleri yarindan itibaren kek,pogca,lahmacun,tatli,dondurma gibi gibi herne haltsa yiyen 5bin adim cezasi![]()
Eskiden takip ediyordun keske güzel takip etseydin cezalarimiziAma tatlı degilki yemek bana özel bu galibaekmekten iyidir
![]()
Bizde değil kaptanım rakip takımda için rahat olsunKaçamak yapanmi var ben gormedim![]()
59.9 olunca ayrilicam zaten yeter kemiklerim sayılıyorDur hele korktu kaçtımı dedirtcen kendine![]()
Tüm besinleri almalı dengeli beslenmeliyiz. Sadece kilo verdim olmaz. Hepimiz değerliyiz. Önce sağlık.Ama tatlı degilki yemek bana özel bu galibaekmekten iyidir
![]()