Sabah aç kalkamadigim için net bilmiyorumBüşra kaç kilo oldun
Canım bak böyle şeyler bazen olur sakın moralini bozma ara sıra olur böyle şeyler toparlayacağım diye düşün sürekli, eninde sonunda gelirsin kendine merak etme.Sabah aç kalkamadigim için net bilmiyorum
Amin ablaKelebekim
Sen de sürprizlerle dolu harika bir gün yaşa inşallah.
Bende yılbaşında çok yedimSabah aç kalkamadigim için net bilmiyorum
Günaydın ackermanGünaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bir gun diliyorum
Kuzuuuu kuzuuuNasılsın abla
2 gündir leslieye başlDIM 1 mil yapıyorum sonra 2 mile çıkacağım.Kızlar sporu düzenli hale getirmek için kendime spor ortisi arıyorum . 2 3 gün yapıp bırakmicaz birbirimizi spor için motive edicez spor olmazsa 10bin adım, varmi bana orti olmak isteyen biri
Bazi kisiler gibi di miSoğan yerine sogan yazarız. Yağmur yerine yagmur. Ben hemen uydururum. Gittiğini bile anlamaz kimse. Öyle gereksiz bir harf.
O zaman baska baslik bulurum ne yapalimDiksiyonda o harf asla okunmaz biliyor musun? Mesela gelece....iz denir.
Da..ın denir.
Günaydın canim ❤Bu arada Günaydın.
Hepimiz sevgi huzur iyilik dolu bir gün geçirelim.
Günaydın ablacim ❤Günaydınlar hanımlar
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bir gun diliyorum
Günaydın canim ❤Günaydın
10.000 adimda varim istersenKızlar sporu düzenli hale getirmek için kendime spor ortisi arıyorum . 2 3 gün yapıp bırakmicaz birbirimizi spor için motive edicez spor olmazsa 10bin adım, varmi bana orti olmak isteyen biri
Günaydınlar kuzumBazi kisiler gibi di mi
O zaman baska baslik bulurum ne yapalim
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
10.000 adimda varim istersen
Kişilere ne diyeyim canım. Ben bana nasılsın diyen insanın, hatrı vardır diye büyüdüm. Öyle gördüm, öyle biliyorum. Her insan değerlidir diyeyim.Bazi kisiler gibi di mi
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
2 gündir leslieye başlDIM 1 mil yapıyorum sonra 2 mile çıkacağım.
3muz o zaman orti oluyoruz kızlar birbirimizi didikliyoruzBazi kisiler gibi di mi
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Katiliyorum her insan değerlidirKişilere ne diyeyim canım. Ben bana nasılsın diyen insanın Hatrı vardır diye büyüdüm. Öyle gördüm, öyle biliyorum. Her ibsan değerlidir diyeyim.
Günaydın balımTekrardan GÜÜÜÜNAYDIIIIIIIIIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?