Sabah aç kalkamadigim için net bilmiyorumBüşra kaç kilo oldun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah aç kalkamadigim için net bilmiyorumBüşra kaç kilo oldun![]()
Canım bak böyle şeyler bazen olur sakın moralini bozma ara sıra olur böyle şeyler toparlayacağım diye düşün sürekli, eninde sonunda gelirsin kendine merak etme.Sabah aç kalkamadigim için net bilmiyorum![]()
Amin ablaKelebekim
Sen de sürprizlerle dolu harika bir gün yaşa inşallah.![]()
Bende yılbaşında çok yedimSabah aç kalkamadigim için net bilmiyorum![]()
Günaydın ackermanGünaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bir gun diliyorum![]()
Kuzuuuu kuzuuuNasılsın abla![]()
2 gündir leslieye başlDIM 1 mil yapıyorum sonra 2 mile çıkacağım.Kızlar sporu düzenli hale getirmek için kendime spor ortisi arıyorum . 2 3 gün yapıp bırakmicaz birbirimizi spor için motive edicez spor olmazsa 10bin adım, varmi bana orti olmak isteyen biri![]()
Bazi kisiler gibi di miSoğan yerine sogan yazarız. Yağmur yerine yagmur. Ben hemen uydururum. Gittiğini bile anlamaz kimse. Öyle gereksiz bir harf.![]()
O zaman baska baslik bulurum ne yapalimDiksiyonda o harf asla okunmaz biliyor musun? Mesela gelece....iz denir.
Da..ın denir.
Günaydın canim ❤Bu arada Günaydın.
Hepimiz sevgi huzur iyilik dolu bir gün geçirelim.![]()
Günaydın ablacim ❤Günaydınlar hanımlar![]()
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu bir gun diliyorum![]()
Günaydın canim ❤Günaydın![]()
10.000 adimda varim istersenKızlar sporu düzenli hale getirmek için kendime spor ortisi arıyorum . 2 3 gün yapıp bırakmicaz birbirimizi spor için motive edicez spor olmazsa 10bin adım, varmi bana orti olmak isteyen biri![]()
Günaydınlar kuzumBazi kisiler gibi di mi
O zaman baska baslik bulurum ne yapalim
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
10.000 adimda varim istersen![]()
Kişilere ne diyeyim canım. Ben bana nasılsın diyen insanın, hatrı vardır diye büyüdüm. Öyle gördüm, öyle biliyorum. Her insan değerlidir diyeyim.Bazi kisiler gibi di mi
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
2 gündir leslieye başlDIM 1 mil yapıyorum sonra 2 mile çıkacağım.
3muz o zaman orti oluyoruz kızlar birbirimizi didikliyoruzBazi kisiler gibi di mi
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Katiliyorum her insan değerlidirKişilere ne diyeyim canım. Ben bana nasılsın diyen insanın Hatrı vardır diye büyüdüm. Öyle gördüm, öyle biliyorum. Her ibsan değerlidir diyeyim.![]()
Günaydın balımTekrardan GÜÜÜÜNAYDIIIIIIIIIN![]()