- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Disi mi canim kaç aylikbizim evdeki de kızgınlık dönemine girmiş öyle diyor bizimkiler haftasonu eve gidince görürüm ses falan çıkarıyormus
zilli daha ufacik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Disi mi canim kaç aylikbizim evdeki de kızgınlık dönemine girmiş öyle diyor bizimkiler haftasonu eve gidince görürüm ses falan çıkarıyormus
zilli daha ufacik
evet, 6 7 aylık dahaDisi mi canim kaç aylik
5-6 aylıkta başlıyolar, basbas bağırıyolar çok zor oluyo. Hemen kısırlaştırmak gerek.bizim evdeki de kızgınlık dönemine girmiş öyle diyor bizimkiler haftasonu eve gidince görürüm ses falan çıkarıyormus
zilli daha ufacik
Annen bugün nasıl canımBen sizi didiklerim.![]()
Birazdan başlayacam bende3muz o zaman orti oluyoruz kızlar birbirimizi didikliyoruz![]()
Bizimkini buldugumuzda 2 aylikti galiba 7 aylikken kizginliga girdi canimevet, 6 7 aylık daha![]()
5-6 aylıkta başlıyolar, basbas bağırıyolar çok zor oluyo. Hemen kısırlaştırmak gerek.
abim kisirlastirmak istemiyo kız arkadaşının krdiisyle eş yapacakmışBizimkini buldugumuzda 2 aylikti galiba 7 aylikken kizginliga girdi canim
Imkanin varsa hemen kısırlaştırın
Veteriner fakultesi varsa daha uygun oluyor fiyatlari..
Aa o zaman bebisleriniz olacakabim kisirlastirmak istemiyo kız arkadaşının krdiisyle eş yapacakmış![]()
Bu hafta biraz daha dikkatli ilerlersin canim.yarını iple çekiyorum kızlarhem burda bildirim hem de diyetisyende randevum var. Ahh yarın sabah 61,8 gelsem ohh göbek atarım.. 30 günde 3,5 kilo vermiş olurum.
Tabi revanileri yemesem iyiydi. Kesin olurdu ozaman. neyse ben evrene mesaj yollayayım belki olur
![]()
Hayatım yavrulayacak bir sürü iş, kız arkadaşının kedisini de kısırlaştırın kökten çözümabim kisirlastirmak istemiyo kız arkadaşının krdiisyle eş yapacakmış![]()
Teşekkürler canım. Canım. Daha ameliyata almadılar haber bekliyoruz. Annem iyi şükür. Ameliyatı da iyi geçer inşallah.Annen bugün nasıl canım
gel de anlatHayatım yavrulayacak bir sürü iş, kız arkadaşının kedisini de kısırlaştırın kökten çözüm
Çok şükürTeşekkürler canım. Canım. Daha ameliyata almadılar haber bekliyoruz. Annem iyi şükür. Ameliyatı da iyi geçer inşallah.![]()
Kendi zarif, üslubu zarif, seviyeli , olgun, severken incitmeyen her daim özlenen asıl efsane kadın sensin.![]()
Bugün önce bu
Sonra da bunu yapacağım
Öncesinde normal yürüyüş ile ısınıp en son yine tempolu yürüyüş ile bitireceğim. En sona da esneme![]()
Bugün önce bu
Sonra da bunu yapacağım
Öncesinde normal yürüyüş ile ısınıp en son yine tempolu yürüyüş ile bitireceğim. En sona da esneme![]()