- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Hiç böyle değildim diyete başlayınca böyle oldu sondöenmdede sigarayı bırakınca birde.Açlık otu varmış onu deneyeceğim birde..1523 ile spora başlıyorum bakalım kaç olacak
Ben de kaç gün önce çıktım hatırlamıyorum
Hayatım boşver unut gitsin. Ama ders almayı unutma. Her insana moralini bozarsan sonra sana zor olur , hayatını yaşamaya bak.
çok yakışmış güle güle kullanYelek aldim. L beden sipariş etmiştim M gelmiş ve olduo kadar mutlu oldum ki. Birde gobegim toparlanabilse biraz. Çok sarkti . Tunikleri de L aldim onlarda baya bir bol ama daha iyi baharda tek giyilir
Geçmiş olsun canım. Simdi nasıl?Eki Görüntüle 2982501
Kizlar dun 2500 adim atmisim,kizim hasta oldugu icin evdeydim malesef yuruyus yapamadim.
Bugun de adim sayarin azizligine ugradim,alti bin adim attiktan sonra saymayi birakti,en az iki bin adim daha atmistim oysaki,sonra fark edip adimsayar sorunlarini coz secenegiyle duzeltmeye calistim.Neyseki hedefi tutturdum.
Zipzip-
Vavvvvvv. Çok güzel.Giremedim gün boyu yeni gördüm mesajını taze pek yok ama yolda kalmalisi var pazar günü taze taze atarım kismetse yağacakmış
endamin yeter
Harikasın tamam sen olmuşsun.Yok yok benim hoşuma gidiyor rahatlatıyor o kazinma hissi inan terapi o kadar mutsuzdum ki yerken kesinlikle bozmam daha da şu içiyorum ben de inadına karnım aciktikca
Ben mi hep aynı kilolardayim. O yüzden ölçmuyorum canım.ölçü alıyor musun?
spordan incelebilir ama arada bir bakBen mi hep aynı kilolardayim. O yüzden ölçmuyorum canım.
Iki gundur tam izleyemedim canim ama izliyorum geneldemasterchef izliyor musunuz kızlar
Bugun gelmedi60kiloyum geldi mi? Görmedim bennn.
Bana saçma geliyor bakmıyorummasterchef izliyor musunuz kızlar
sergende benim oturduğum yermiş memleketiIki gundur tam izleyemedim canim ama izliyorum genelde
Öğleden sonra geliyordu sanki60kiloyum geldi mi? Görmedim bennn.
O kazanacak gibi duruyor ya bakalım Kim kazanacaksergende benim oturduğum yermiş memleketi
gelince görürüz belki
Teşekkür ederim canımfiziğin çok güzel ve çok hoş gorunuyorsun
Hahahaha çok tatlısın göbeğim yok ama basenim var vallaAnaaaa resme sigmamis. Basene bak. Bu benim göbeğim gibi gizli basen.
.çok güzel zayıfsın maşallah.
Abla tek bacak ölç bakalım ben eve gidince tek ölçücemHiç te yok basen filan gayetnormal yani bende ölçeyim hemen kaç çıkacak
Ölçtüm 95 çıktı bende:))
Canım benim o senin güzelliğinMaşallah çok güzel fiziğin var.sen basen gormemissin minyonsun kız çok güzelsin sen
Ölçü aticam canım öyle karar verelim var mı yok mu :) teşekkür ederim canımHani nerede basen sen basen gormemissinharikasin hayalimdeki fizik.
Göbeğim nasil toparlancak hiç bilmiyorum...
Canimmmm Allah'ım şifa versin çok iyi geçsin inşallahAmin aldılar ameliyata. İnşallah iyi geçer.
Güle güle giy canım benimYelek aldim. L beden sipariş etmiştim M gelmiş ve olduo kadar mutlu oldum ki. Birde gobegim toparlanabilse biraz. Çok sarkti . Tunikleri de L aldim onlarda baya bir bol ama daha iyi baharda tek giyilir
Teşekkür ederim canım o senin güzel gören gözünfesang gayet güzel gözüküyorsun
Ayyyy canım benim çok çok tatlısınCestine cestbizim bura kapalı o yüzden senin gibi ışıl ışıl değilim Limonlu çekene kadar ben ekledim Eki Görüntüle 2982675
bence de o kazanacak gibiO kazanacak gibi duruyor ya bakalım Kim kazanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?