Ben sadece senin üzülmene üzülürüm. Bakma sen mesajına üzgün imocisi koyduğuma.Canim ne diyeyim. Biliyorum haklısın da ne diyeyim. Ne desem bana yakışmıyor. Bir insana yakışmıyor. Ama onlar kendilerine yakıştırıyor.
Guzel sonuclarla ciksin insallah ağrıları cabucak gecsinAmin aldılar ameliyata. İnşallah iyi geçer.
Abla cok azaltmakta etkiliyor gerçektenCidden sigara twetikliyor wc durumunu.
Salta filan yiyorum ne olduysa yemekten uzaklaştım resmen .
Akşam eşimde dedi çok az yedin diye dedim yeter.
Ot olayını okudumda haftada 2 gün flan olacakmış aynı müsil gibi yani.
Ekmek olarak çavdarlı alıyorum önce 1 dilim yerken şimdi yarıma düştü bazen onuda yemiyorum akşam hiç yemiyorum ekmeği.
O ortam çok pis ve korkutucu doktorun eli titremesin inşallahAmin aldılar ameliyata. İnşallah iyi geçer.
Fes mükemmelsinGözünüz basen görsün
Güneşli bir İstanbul'dan selamlar, @limonlutarcinlikek senden de foto bekliyorum. Öğretmenler odasını boş gördüğüm gibi çektim haha
Günaydın canim ❤Herkese günaydın
Deli ya. Güldürdün beni.Liseye basladik Mrs. Sozer geldi ve dediki
Hepinize 10 + bunu ya sabit tutarsiniz yada eksiltirsiniz ama hicbiriniz - baslamazsiniz
Her insan degerini kendi azaltir yada artirir.
Tabi bunu ilk ingilizce soyledi anlamadik Turkceye cevirdi
Üstünde paralansin canım.Yelek aldim. L beden sipariş etmiştim M gelmiş ve olduo kadar mutlu oldum ki. Birde gobegim toparlanabilse biraz. Çok sarkti . Tunikleri de L aldim onlarda baya bir bol ama daha iyi baharda tek giyilir
insallah çok iyi geçer dualarım annenleAmin aldılar ameliyata. İnşallah iyi geçer.
Hadi insallah guzel geçer ameliyatiAmin aldılar ameliyata. İnşallah iyi geçer.
ZeynoşumHerkese günaydın
Günaydın canımGünaydın canim ❤
İnşallah teşekkür ederimÜstünde paralansin canım.
Canim çok başarılı bir operasyon olur inşallahAmin aldılar ameliyata. İnşallah iyi geçer.
Günaydın kralicemiz uyandı Kar fotoğrafı da attı.Evet bunun üzerine yağacak günaydınlar
Canim çok başarılı bir operasyon olur inşallahRabbim yardımcısı olsun.
Aaa ben görmedim taze karıGünaydın kralicemiz uyandı Kar fotoğrafı da attı.
Güle güle giy canimYelek aldim. L beden sipariş etmiştim M gelmiş ve olduo kadar mutlu oldum ki. Birde gobegim toparlanabilse biraz. Çok sarkti . Tunikleri de L aldim onlarda baya bir bol ama daha iyi baharda tek giyilir
Harika bir düşünce yapısıNaapıyonuz yavrum sizCordelia
Yok öyle birşey, her insan değerli değil
İnsana haketmediği değeri verirsen tepene çıkar
İyisindir., seni salak sanıp kullanırlar
Sen farkedip uzaklaşınca da herkese seni kötü gösterirler
Tek çare uzak durmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?