Sağol ablaYok kız yorgunluktan o...dinlen geçer..bı de hamsın zamanla gevşer açılırsin korkma tatlım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ablaYok kız yorgunluktan o...dinlen geçer..bı de hamsın zamanla gevşer açılırsin korkma tatlım![]()
Hepimizin sağlığı yerinde olsun inşallahOlsun canim sen iyi olda![]()
İnşallah canımHepimizin sağlığı yerinde olsun inşallah![]()
Bunlar kime canim
Yazdiklarin kadar kendinde tatli gozukuyorsun canim eski kaptanim :)Gözünüz basen görsün
Güneşli bir İstanbul'dan selamlar,Beth18 senden de foto bekliyorum. Öğretmenler odasını boş gördüğüm gibi çektim haha
Yitik şifada yemesi yasak olan şeyler de var sanirim o epey zorlayici. Yapabilene helal olsunEvet zorladı aralıklı oruç bana uygun
Yitik şifa aralıklı oruç birbirine benziyor
Leslienin icinde hoplarken ben gogusleri tutupta hopluyodumZip zipi emziren ve göğüsleri büyük bayanlar nasıl yapıyorlarBen zorlanıyorum
harikasin bende 3817deyim
Teşekkürler balım.
Cok güldüm bu yorumaLeslienin icinde hoplarken ben gogusleri tutupta hopluyodum![]()
Yapanlar var 40 gün de yapanda var bende helal olsun diyorumYitik şifada yemesi yasak olan şeyler de var sanirim o epey zorlayici. Yapabilene helal olsun
Tam yazıyordum yorumun geldi bastırıp parayı Alacağım şu prolugu
1 mildeyim bende biraz daha devam edip 2 mile trqansfer olacağım çok zevkli gidiyor müziklerde iyi ..Plates ve 3 mil Leslie yapıldı belime ağrı giriyor fıtık bana merhaba dedi![]()
Çok sağol hocam ne güzel sözler öyle çok mutlu oldum,sende öylesin enerjin çok yüksek seninde.Benim için sen birçok içi geçmiş( bizim sayfa hariç) 20'liklerden daha taze ve enerjiksin.![]()
Yitik şifa olayı nedir merak ettimYapanlar var 40 gün de yapanda var bende helal olsun diyorum![]()