• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 82.9
Bu hafta 82.5
Giden 400 gr
Pazartesi de ayniydim o kadar da adim attim ama anlamadim niye böyle olduEki Görüntüle 2983419
Ekside olman guzel canim haftaya daha guzel olur ♥️
gecen cuma 79.5
bugun 80.2
malaesef 0.7 aldım 😔
su az spor az misafirim cok oldu ve ben bu hafta basarisiz oldum herkesten cok ozur dilerim
@Cordelia
Zipzip- Zipzip-
@MaYa_MiLa
Haftaya daha iyi olur canim katilacak misin yoksa sinavlarin var zor mu olur
Bugunku menumu yazacagim aksam cocuklarla uyuyakaliyorum
7 ocak
11.30
1 kepce bulgur pilavi
1 kase yogurt
1 kofte

Ara
Cay
3 badem

18.30
1 levrek
Bol salata
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ♥️

Canım benim bende yitik şifayı yaptım ve 40 günde 5 kilo verdim ve özellikle akşam yemeğinde patlayana kadar yiyordum. Ki çok faydasınıda gördüm ama tekrar yapmak istediğimde bir türlü istikrar sağlayamadım. Belki 58 leri görünce tekrar başlarım
İyi vermişsin 40 günde 15-16 kilo verende var
Ben 4 günde 2.7 gitmiş pazartesi 72,6 daydim 😶 ama az yedim 😁

Isteyen istedigini yesin, içsin
Senin yedigine niye karisiyolar anlamadim 🙄
Diyet olarak degilde
Canim istemiyor yada canim şunu yemek istiyor desen...

evet canım ben de yıllardır aman incileri dökülmesin diye hep kıvırdım... kırılacaklar incinecekler diye kendimden fedakarlık yaptım. pek bir işe yaradığı da söylenemez aslında :KK53:
ama artık özel hayatıma ve tercihlerime saygı duyulsun istiyorum
saygı duymuyorlar bir de gerginlik oluşturuyorlar surat asıyorlar
neyse bundan sonra umrumda değil kimsenin suratı :KK70:

evet canım ben de yıllardır aman incileri dökülmesin diye hep kıvırdım... kırılacaklar incinecekler diye kendimden fedakarlık yaptım. pek bir işe yaradığı da söylenemez aslında :KK53:
ama artık özel hayatıma ve tercihlerime saygı duyulsun istiyorum
saygı duymuyorlar bir de gerginlik oluşturuyorlar surat asıyorlar
neyse bundan sonra umrumda değil kimsenin suratı :KK70:
Çok yüz verince yaramiyor boşver
He de geç kendine fedakarlık yap🥰😊

Çok haklısın o duygu insanın gününü çok etkiliyor.derin bir nefes alıp besmele çekip sporumuzu yapıyoruz.sen daha yapmadın demi sporu
Yok yapmadım
Çektim battaniyeyi dizi izliyorum
Küstüm oynamıcam:KK12:

Kahvemi yeni içiyorum sonra bi silkelenip yürüyüş yapıcam🙏

benim kv de zamanın da ben dikkat ediyorum az yiyorum diye , onun evindeyken yemekte ,bizden tiksiniyor da yemiyor v.s. ortalığı karıştırmaya başlayınca eşim hemen ekim evde de aynı onun bir düzeni var o hep öyle yiyor v.s. diye diye durulttu arada yine de laf söylerdi de yemekleri hep ben yapıyordum yoksa benim yaptığımı yemiyor tiksiniyor v.s. dili durmaz canı sağ olasıcanın , geçtiğimiz sene kaç kere ölümlerden döndü azıcık hali olsun dili herkesi sokuyor (eşimin tabiri) :)) yani can çıkar huy çıkmaz bazısın da, çok da umursamamak ben böyle istiyorum demek mi lazım ne :)
aynen canım
eveeettt ben böyle istiyorum oh misss :21::21::21:

Back
X