Di mi canım şekersiz daha güzel.Ya bu çay tek şeker ile icilmiyor
Kolay gelsin canım, Allah bereketini arttırsınBen tarlaya ceviz toplamaya gidiyorum
Ben icemem abla çayı bırakırım yine de içmemDi mi canım şekersiz daha güzel.
Cevizimiz olsa biz de gidebilsek ...Ben tarlaya ceviz toplamaya gidiyorum
O zaman ya şekerle iç yada benim gibi çayı bırakBen zaten bergamot kullanıyorum ama yine de icemem bir çay keyfim var 3 bardak 2/4/6 şeker
Yok bırakmam biz şeker ile aşk yaşıyoruzO zaman ya şekerle iç yada benim gibi çayı bırakbitki çaylarını ve kahveyi içerim ama çayı asla
Ne yedin kızDun ki menu
Sabah
1 kase sutle granula 4yk
Ogle(14:30)
4yk turlu
1 kase yogurt
1/2kk peynir
1 wasa
Aksam
1/2 haslanmis misir
Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 2923363
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Fitt_anne
O zaman devamYok bırakmam biz şeker ile aşk yaşıyoruzaynen bende kahvelerde kullanmam
Ozet gecsen kaptan hayrina dua ederim bakGece cikarken takimi kilitleyip gidecem 26 sayfa gecmis okudum
MisirNe yedin kız
Sen
Aman mısırdan ne olacak
Incir bitti receli, recel bitti ,cevizi kaptanla siz bu sene karinca gibi hic durmadinizBen tarlaya ceviz toplamaya gidiyorum
1 dlm eppek diyor program yarim misiraAman mısırdan ne olacak
Afiyet olsun canim en alta su ve sporunuda ekleyip kaptanlari etiketlemelisinGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah : (10 45)
1 yumurta +2 kaşık yulaf unundan omlet
1 dilim süzme peynir
2 dilim salam
1 kupa yesilcay
Öğlen (14)
3 kaşık yoğurt + 1 muz
Akşam (17 20)
7 kaşık barbunya
1 fincan pirinç haşlanmış
1 kase yoğurt
Ama ama simdi mastersefde yaptigi yemekleri yaninda goturmuyor ki bence oyuncu gider adimlari kalir, bizim kaptanlar kiloya gore secmistir adimlar sonra aciklandi .Adım konusunu düşündüm ama kaptan spora da bakıp seçiyor. P.tesi Challenge çok önemli. Üzgünüm oyuncu giderse adımları da gider.
TamamdırIncir bitti receli, recel bitti ,cevizi kaptanla siz bu sene karinca gibi hic durmadinizbizde circir circir
1 dlm eppek diyor program yarim misira
Afiyet olsun canim en alta su ve sporunuda ekleyip kaptanlari etiketlemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?