- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kaptan korkacak birsey yok mecbur cikacak oyle yada boyle alttan ustten fark etmez icerde kalacak hali yokGünaydın canim ❤
Korkacak bi ben varım galiba
Günaydın canımGünaydın kızlarcımmmmmm
Öncelikle hepinize bulunduğum elzemduruma desteğinizden ötürü teşekkür ederim. Bu bir ekip çalısmasının başarisıdır. Ve açıklıyorum bu sabah saat 09.00 sularında muradıma erdim.
Ya 2 kg veremezsen sari takimdaBundan sonra sari takimda devam etmek istiyorum borek yeyip 2 kg veriyorlar haftaya sari takima yazin beni
EvetZorluk acisindan dedim ama
7.30 da girdim 1.30 da çıktım yazmamismiydin
herkese iyi geceler
bugun cok zor sartlarda spor yaptim
videolarım ikisde baltalandi disari ciktim yurumeye yagmur yagid .. yagmur durdu ciktim esimin isi cikti geri dondum inanin su 15000 bini sadece sadece kırmızi takim icin cordelyma ve zeynep kaptanim icin yaptim
Cordelia @zeyneppk
Eki Görüntüle 2923327 Eki Görüntüle 2923328
Zipzip-
@Filiz16
Dun ki menu
Sabah
1 kase sutle granula 4yk
Ogle(14:30)
4yk turlu
1 kase yogurt
1/2kk peynir
1 wasa
Aksam
1/2 haslanmis misir
Su:2 lt spor: Eki Görüntüle 2923363
Zipzip- @Filiz16 Cordelia Fitt_anne
Afiyet olsun kızlarGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah : (10 45)
1 yumurta +2 kaşık yulaf unundan omlet
1 dilim süzme peynir
2 dilim salam
1 kupa yesilcay
Öğlen (14)
3 kaşık yoğurt + 1 muz
Akşam (17 20)
7 kaşık barbunya
1 fincan pirinç haşlanmış
1 kase yoğurt
İçin sağlam temizlenmişTartilmam mııı valla eşofmanımı çekmeden yatak odasına koştumdün 90kg bu sabah 89.30kg
Günaydın canım
Hadi bunu kutlayalımgözünaydin mi diyeyim bilemedim
Mutlu sona ulaştığın için ve bizle deneyimlerini paylaştığın için teşekkürlerSimdi başarı hikayemide anlatmasam olmaz dimi
Benim durumumu yaşayan kader kurbanlarına tavsiyem yürüyüş yürüyüş. 1haftadır yiyip içmediğim kalmadı yürüyüş işe yaradı
İçin sağlam temizlenmiş
p.tesi verdiği kiloları ne yapcaz peki? Bu MasterFit yarışması. Kaptanları bilmem ama ben Nehiri spor yapiyor azimli diye seçerim. Nehiri almasa % 2 sizin olurdu büyük ihtimal. Bu konuyu tekrar düşünelim canım. Kaptanlar bir tartışalım.Ama ama simdi mastersefde yaptigi yemekleri yaninda goturmuyor ki bence oyuncu gider adimlari kalir, bizim kaptanlar kiloya gore secmistir adimlar sonra aciklandi .
Birden aklıma bebeklerin pırt yaptigindaki anne babaların sevincleri aklıma geldi eş değer olsa gerekValla canım içimde bir bayram sevinci ,dilimde kekremsi bir tat var nirvanaya ulaşmak bu olsa gerek
Bunun wc sonrasi yasandigina emin misinValla canım içimde bir bayram sevinci ,dilimde kekremsi bir tat var nirvanaya ulaşmak bu olsa gerek
Kilolarini alamayiz yaninda goturecek mecburp.tesi verdiği kiloları ne yapcaz peki? Bu MasterFit yarışması. Kaptanları bilmem ama ben Nehiri spor yapiyor azimli diye seçerim. Nehiri almasa % 2 sizin olurdu büyük ihtimal. Bu konuyu tekrar düşünelim canım.
Kız o zaman oyuncu değişikliginin ne mantığı var ki sporu bize geçmiyorsaKilolarini alamayiz yaninda goturecek mecbur
Günaydın canım kolay gelsinGünaydınkizlari doktora götürcem sonrada okula gidicez
Günaydın canim ❤Günaydınkizlari doktora götürcem sonrada okula gidicez
Biz daha dün a harfine geçtikAy ne güzel sakin gidiyorsunuz biz K harfine geçtik bu hafta. Çılgınlar gibiyiz
Günaydın canımGünaydın kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?