- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Yaa gecmis olsunGünaydılar
Teşekkürlerr
Benm kolda ağrı oldu dünden beri her aşıda oluyor bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa gecmis olsunGünaydılar
Teşekkürlerr
Benm kolda ağrı oldu dünden beri her aşıda oluyor bende.
Bugün son mu capon aç kalma seruveninizAklima sen geldin zaten![]()
bol fıstıklı yersiniz bi güzelSenin organik baklavan olursa olur... öbürünü istemem![]()
Atalım canim cuma cok adim atamıyorum zaten
2 gun atesim cikti halsizlik oldu onun disinda bir etkisi olmadi kolumda hafif agri vardi ama ateş mahvetti benikaptanjm 3.doz aşı sonrası zorladı mi neler oldu?Zipzip-
Günaydın canimGünaydın çıtır fit güzel hatunlar.![]()
Ben 3. olmayacağım ya.Atalım canim cuma cok adim atamıyorum zaten
2 gun atesim cikti halsizlik oldu onun disinda bir etkisi olmadi kolumda hafif agri vardi ama ateş mahvetti beni
Günaydın canim![]()
10 olsunBen 3. olmayacağım ya.
tamam 8 mi 10 mu![]()
Teşekkrler çok fazla rahatsız etmedi gerçide aşı yeri hafif şiş oluyor.Yaa gecmis olsun![]()
tamam 10 atalım10 olsun![]()
Birinin ocağı tüttürmesi lazım. İyi yaptınSabah sabah çenem düştü7 buçukta kalktim canim sıkılıyor
![]()
Ay aşk olsun sikayet değildi be abla oBirinin ocağı tüttürmesi lazım. İyi yaptınbana diyordun hep senin mesajın var diye...ama ben şikayet etmiyorum baklavayi geçersek aslında moral veriyorsun. Lütfen konuş
![]()
Sagol canimafiyet olsun![]()
oda bişeymi ben 5ten ayaktayımSabah sabah çenem düştü7 buçukta kalktim canim sıkılıyor
![]()
Manyak olduğumu unutuyorsun ama gereksiz alınmalarda ustayım şekerimAy aşk olsun sikayet değildi be abla o![]()