- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun löp lop eksi olsun
sagol canimm simdi gecmise gidiyorumAfiyet olsun canım
Uykuda adım atmayı saysaaz da uyu iyi dinlenmiş beden daha enerjik olur bazen uyku yürümekten koşmaktan yemek yemekten bile çok daha iyi gelir gülüm
Bugün gözleme yok hafif yemekler var bende deaminnn canım menum seni pek acmamistir bi gozleme degil yani
Niye zayiflicakmiymisKocam saatimi gasp etti
Her cuma en çok kilo veren kırmızı takım kaptanı oluyor. Kendisine rakip kaptan seçiyor O da mavi takım kaptanı oluyor. O hafta yarışmak isteyen kişiler arasından sırayla yarışmacı seçerek takım kuruyorlar. Pazartesi günü en çok kilo veren kaptan, karşı takımdan istediği yarışmacıyı alıp kendi takımından bir yarışmacıyı karşı takıma veriyor. Bu iki takım cumadan cumaya yarışıyor. Düzenli menü paylaşan takım yüze 1 lik avantaj ödülü kazanıyor. En çok spor yapan takımda yüzde 2 lik bir avantaj ödülü kazanıyor.kilo verme yuzdesi ve bu avantajlar değerlendirilerek kazanan takim belirleniyor. Her hafta en çok adım atan takım yüzde 2 lik avantaj kazanıyor. Bu yüzden kıyasıya bir yarış var yani.Adımlama yarışı mı var
sporcularla yapılan bir araştırma var sporcuları iki guruba ayırıyorlar başta hepsinin kas oranı kilo v.s. her şey kaydediliyor
Bunu okumuştum Biyerdesporcularla yapılan bir araştırma var sporcuları iki guruba ayırıyorlar başta hepsinin kas oranı kilo v.s. her şey kaydediliyor
ilk guruba her zaman ki gibi antreman yapmaları söyleniyor ikinci gurup ise sadece rahatça uzanıp antreman yaptıklarını zihinde canlandırmaları isteniyor 1 ayın sonun da tekrar herkes de ölçümler yapılıyor iki gurubun da kas gelişim oranı aynı çıkıyor
yanii rüyanda adım atsan telefon saymaz ama bedenin sayar :))
Kaptanların sorumluluğu nedir burada. Eğlenceli görünüyor. Ben ne zaman takımlı olacağım.Her cuma en çok kilo veren kırmızı takım kaptanı oluyor. Kendisine rakip kaptan seçiyor O da mavi takım kaptanı oluyor. O hafta yarışmak isteyen kişiler arasından sırayla yarışmacı seçerek takım kuruyorlar. Pazartesi günü en çok kilo veren kaptan, karşı takımdan istediği yarışmacıyı alıp kendi takımından bir yarışmacıyı karşı takıma veriyor. Bu iki takım cumadan cumaya yarışıyor. Düzenli menü paylaşan takım yüze 1 lik avantaj ödülü kazanıyor. En çok spor yapan takımda yüzde 2 lik bir avantaj ödülü kazanıyor.kilo verme yuzdesi ve bu avantajlar değerlendirilerek kazanan takim belirleniyor. Her hafta en çok adım atan takım yüzde 2 lik avantaj kazanıyor. Bu yüzden kıyasıya bir yarış var yani.
Uykuda kalori yakmaya çalışıyorumFitt_anne ben burda cingene pazarligi yapiyorum sen nerdesjn
Hımmmm yaktinmi pekiUykuda kalori yakmaya çalışıyorum
Kolay gelsin canim ❤Ben gene gidiyorum tarlaya 2.ci postayi toplamaya
Sagol canim tükenmişlik sendromuna gircem yakinda yeterrrr diyerekKolay gelsin canim ❤
Cuma günü alabiliriz canim takımlaraKaptanların sorumluluğu nedir burada. Eğlenceli görünüyor. Ben ne zaman takımlı olacağım.
Biter biter bak ben kurtuldumSagol canim tükenmişlik sendromuna gircem yakinda yeterrrr diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?