- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Allah kurtarmisBiter biter bak ben kurtuldum
Günaydın kızlarcımmmmmm
Öncelikle hepinize bulunduğum elzemduruma desteğinizden ötürü teşekkür ederim. Bu bir ekip çalısmasının başarisıdır. Ve açıklıyorum bu sabah saat 09.00 sularında muradıma erdim.
Doğum hakkında en kısa konuşan bendimgene çıban başı ben oldum
Acaba keramet böbrekte miBundan sonra sari takimda devam etmek istiyorum borek yeyip 2 kg veriyorlar haftaya sari takima yazin beni
Ya 2 kg veremezsen sari takimda
Günaydınkizlari doktora götürcem sonrada okula gidicez
Günaydın güzellikler
Günaydın kizlarr
Günaydın kızlarGunaydin kizlar
Yok adım atması gerekiyorNiye zayiflicakmiymis
Akşam kaza yaptı arabayı tamire verecek ondan öyle demiştirM MissHayaLet aradim senin kocani al 3 4 kova gel elma topla toplayalim dedim hafta sonu ayseyle geliriz dedi
daha önce daha detaylı yazmıştım buna benzer daha da araştırma çalışmalar var her okuduğum da heyecanlanıyorum :))Bunu okumuştum Biyerdeinşallah cuma günü uykuda geçirdiğim masterfit mesaimin faydasıni götürürüm
Sorma valla geçen hafta gittim ya bir soguk bir soguk dondumAllah kurtarmis
Hadiyaaa bisey varmi peki
Acaba keramet böbrekte mi
Günaydın kızlar
Yok adım atması gerekiyor
Akşam kaza yaptı arabayı tamire verecek ondan öyle demiştir
Sen simdi ankaradamisinSorma valla geçen hafta gittim ya bir soguk bir soguk dondum
kolay gelsin gülümBen gene gidiyorum tarlaya 2.ci postayi toplamaya
Sagol canimkolay gelsin gülüm
Aa gecmis olsun canım onemli birsey yoktur insallahAkşam kaza yaptı arabayı tamire verecek ondan öyle demiştir
Tabi canım hergun hamur olmaz. Bugün sarma profiterol falan ye.Bugün gözleme yok hafif yemekler var bende deher gün gözleme yenilmez
aaa çok geçmiş olsun gülüm sadece araba zarar görmüş değil mi eşine yada başkasına bir şey olmamış değil mi gülüm
Günaydın kızlar
Geçmiş olsun.
Günaydın kızlar
Arka tampon üstünde göcükler var yola çıkarken durunca arkadaki çarpmışHadiyaaa bisey varmi peki
Gecmis olsun canimArka tampon üstünde göcükler var yola çıkarken durunca arkadaki çarpmış
Cuma patatesleri toplayınca amcamlarla geri döndükSen simdi ankaradamisin
Yok abla çok şükür duran arabaya çarpmış arkadaki araba bir durum yokaaa çok geçmiş olsun gülüm sadece araba zarar görmüş değil mi eşine yada başkasına bir şey olmamış değil mi gülüm
Sagol canım benimGecmis olsun canim
Yok canım şükür teşekkür ederimAa gecmis olsun canım onemli birsey yoktur insallah
Akşam spungle yedimTabi canım hergun hamur olmaz. Bugün sarma profiterol falan ye.
Şaşırdık mi Cuma ben de sütlü tatlı yiyeceğim. Aklımda profiterol var ama önerilere açığım.Akşam spungle yedimbugün balık yicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?