Kendini kirmizi takim icin feda etti desek olur muŞimdilik saglamimmedyayı nasıl bilirdiniz derlese iyi bilirdik dersiniz
Cok ilginc cocuklar kitaplari karistirdi galibaYok kaptanım ya öğretmene söyledim kaybetmiş dedin veli grubuna sordum lakin çıt çıkmadı dedimfazladan yok dedi benimkini veririm dedi bende sorun olacaksa fotokopi cektirwbilirim dedim havadisin devamını okul çıkışı kızdan Alicam artık inşallah çıkmıştır piyasa nasıl buhar olup uçtu anlamadım koca kitap
Fazla konuşuyordu dicemŞimdilik saglamimmedyayı nasıl bilirdiniz derlese iyi bilirdik dersiniz
Ne var içinde zaten kilo verdin güzel. İçme kötü birşeyse.Herşey kırmızı takım içinumarım icebilirim
Canım bazı veliler çantaya bakmıyor. Bazıları bakıyor yedek dursun diyor. Öyle değişik insanlar var ki.Cok ilginc cocuklar kitaplari karistirdi galiba
Yok abla kötüyüm iyice hastalandım.bu gün nasılsın daha iyi misin peki
Neyin var senin? Ne oldu sana?Yok abla kötüyüm iyice hastalandım.
Çıkar bencce bir yerden. Bekle biraz.Yok kaptanım ya öğretmene söyledim kaybetmiş dedin veli grubuna sordum lakin çıt çıkmadı dedimfazladan yok dedi benimkini veririm dedi bende sorun olacaksa fotokopi cektirwbilirim dedim havadisin devamını okul çıkışı kızdan Alicam artık inşallah çıkmıştır piyasa nasıl buhar olup uçtu anlamadım koca kitap
Yaa gecmis olsun dikkat et kendine canimYok abla kötüyüm iyice hastalandım.
Ya kızlar biraz önce koşu bandında beygir gibi 25 dakika hizlı tempo yürüdüm. pedometre 1122 yazıyor. 15000 adım atanlar yunanistana gećip gerimi geliyor diye düşünmeye başladım. Ben umutsuz vakayım
Fazla konuşuyordu dicem
Gecmis olsun canımYok abla kötüyüm iyice hastalandım.
Sağol canımGeçmiş olsun
Sağol canım aynı iş zaten 2 gün üst üste gidecem inşaallah saatlerimi de artırırsam daha iyi olacakHayırlı olsun yeni işin canim❤
Öyle düşünme arkadaşların dediği gibi başka proğram indirYa kızlar biraz önce koşu bandında beygir gibi 25 dakika hizlı tempo yürüdüm. pedometre 1122 yazıyor. 15000 adım atanlar yunanistana gećip gerimi geliyor diye düşünmeye başladım. Ben umutsuz vakayım
Hepimiz buradayız canım merak etme . Oğlumla top oynuyoruz dışarda adımlar devam ...
Benim kızda 3. Sınıfta kaybetmişti kitabını aylarca aradık okulu aradık evi aradık yok. Öğretmen kendi kitabını vermişti. Sonra aylar sonra özür dilerim senin kitabını almışım benim kitabım okuldaymış dedi. Ya üstündeki ismi de mi görmedin . Var ya böyle sorumsuz öğrenciler veliler . Seninki de çıkar bir yerlerden inşaallahYok kaptanım ya öğretmene söyledim kaybetmiş dedin veli grubuna sordum lakin çıt çıkmadı dedimfazladan yok dedi benimkini veririm dedi bende sorun olacaksa fotokopi cektirwbilirim dedim havadisin devamını okul çıkışı kızdan Alicam artık inşallah çıkmıştır piyasa nasıl buhar olup uçtu anlamadım koca kitap
Hayırlı olsun kuzum yeni işinCuma ben aşırı yoğun oluyorum . Cuma günü de artık bir işim var .Perşembe cuma işe gideceğim
Samsung health varya onuda indirebilirsin oda iyi sayiyordyYa kızlar biraz önce koşu bandında beygir gibi 25 dakika hizlı tempo yürüdüm. pedometre 1122 yazıyor. 15000 adım atanlar yunanistana gećip gerimi geliyor diye düşünmeye başladım. Ben umutsuz vakayım
Çok mu belli ettim tuhhKendimi kobay faresi gibi hissettim.
Herşey reyting içinKendini kirmizi takim icin feda etti desek olur mu
Karıştırmış olabilir tabiki kaptanimda eğer öyleyse dün o kadar yazdım velilere insan bir cevap verirdiCok ilginc cocuklar kitaplari karistirdi galiba
Ceviz, keten tohumu ,mor lahana, limon, zerdeçal, yoğurt ve yoğurt suyuNe var içinde zaten kilo verdin güzel. İçme kötü birşeyse.
Valla bizimkilerde bir tuhaf hepsi bana dokunmayan bin yaşasın modunda hiçbir şeye el atmiyorlarCanım bazı veliler çantaya bakmıyor. Bazıları bakıyor yedek dursun diyor. Öyle değişik insanlar var ki.
İnşallah hayır kaç yerine etiket yapıştırıp yazdım birdeÇıkar bencce bir yerden. Bekle biraz.
Ölür müsün öldürür musun böyle insanı Allah'tan 1 hafta kullanacaklar bunuBenim kızda 3. Sınıfta kaybetmişti kitabını aylarca aradık okulu aradık evi aradık yok. Öğretmen kendi kitabını vermişti. Sonra aylar sonra özür dilerim senin kitabını almışım benim kitabım okuldaymış dedi. Ya üstündeki ismi de mi görmedin . Var ya böyle sorumsuz öğrenciler veliler . Seninki de çıkar bir yerlerden inşaallah
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım ya
Gecmis olsun canim
Kolay gelsin birtanem ,rabbim bereket versin.
Vatana millete takımına hayırlı olsun canım .
Biz de i den başladık dün m ye geçtik.
Bende yapılsın istiyorum sporsuz olmaz
Cuma ben aşırı yoğun oluyorum . Cuma günü de artık bir işim var .Perşembe cuma işe gideceğim inşaAllah
Güzel fikirler geliyor
Afiyet olsun canım
Allah kolaylık versin .
Geçmiş olsun canım .
Ben aç değilim . Açlık hayat ve ben
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım.
zeyneppk geçmiş olsun. Hastaliklar şimdiden geldi birakmiyor :/
Gecmis olsun canım
Geçmiş olsun canım. Ben buralardayım diyette sıkıntı yok tam gaz devam
Teşekkür ederim kizlarGeçmiş olsun canım
Rahatsız ediyorsam susabilirimFazla konuşuyordu dicem
Acaba hemen gerekli evrakları doldursanda mavi takıma dahil etsek mi seni7600adım olmuş bile
Geçmiş olsun cnmTeşekkür ederim kizlar
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun cnmbirinin gözü değdi sana ama kim o kem gözlü acaba
Eki Görüntüle 2923572 ben bunu sabah yükledim canım yarlardan en hassas olana çek gayet güzel 3500 geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?