- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Bu yanlış sayani sil canım 2 tane daha indir hangisi sayiyorsa onu kullan öbürünü sil boşa gidiyor emeğin
15bin bugün yapamayabilirim de yapabilirimde . Çocukları okuldan alırsam yaparım ama. Haftasonu sınava gireceğim. Atlatıp geleyim temiz temiz adımlayalım bence. Sınav olunca bilemedim ne kadar adımlayabilirim.Acaba hemen gerekli evrakları doldursanda mavi takıma dahil etsek mi seniakşama 15.ooo yaparsın kesin
Hadi bakalım inşallah sayar uğraştırmaz seni çok gıcık bir durumEvet canim simdi baska yükledim bakalim bu kac sayacak
Tatlı Ne yaptın canım merak ettim tarifini atarmisin sana zahmet bir tatlı sever olarakHem size bakip hem adimliyorumfit tatli yaptim 16.00 gibi kahveyle hupletirim. Akşama da kabak
1 bardaktan fazla süt, 1 yk siyez unu yarım tatli kaşığı nişasta. Piştikten sonra 1 tk pekmez ya da balTatlı Ne yaptın canım merak ettim tarifini atarmisin sana zahmet bir tatlı sever olarak
Teşekkürler canım afiyet olsun sana eline sağlık1 bardaktan fazla süt, 1 yk siyez unu yarım tatli kaşığı nişasta. Piştikten sonra 1 tk pekmez ya da balben pisirirken kakaoda koydum
Senin 15. 000 yapmana gerek yok canım.15bin bugün yapamayabilirim de yapabilirimde . Çocukları okuldan alırsam yaparım ama. Haftasonu sınava gireceğim. Atlatıp geleyim temiz temiz adımlayalım bence. Sınav olunca bilemedim ne kadar adımlayabilirim.
Sagol canım şuan hupletiyorumTeşekkürler canım afiyet olsun sana eline sağlık
Afiyet olsun. Bol bol yiyin.Sagol canım şuan hupletiyorum
15bin bugün yapamayabilirim de yapabilirimde . Çocukları okuldan alırsam yaparım ama. Haftasonu sınava gireceğim. Atlatıp geleyim temiz temiz adımlayalım bence. Sınav olunca bilemedim ne kadar adımlayabilirim.
Ne diycegimi bilemiyorum çok mutlu oldumGünaydın kızlarcımmmmmm
Öncelikle hepinize bulunduğum elzemduruma desteğinizden ötürü teşekkür ederim. Bu bir ekip çalısmasının başarisıdır. Ve açıklıyorum bu sabah saat 09.00 sularında muradıma erdim.
Bende bir haber vereyimmi kaptanimNe diycegimi bilemiyorum çok mutlu oldumduygulandım biraz kaç gündür bu ani bekliyorduk umudum bu gün itibariyle senden çok umutluyum totem yapıyorum cuma 88.2 sin
Bu kadar mutluluğa kalbim dayanmazsaBende bir haber vereyimmi kaptanim
Ne diycegimi bilemiyorum çok mutlu oldumduygulandım biraz kaç gündür bu ani bekliyorduk umudum bu gün itibariyle senden çok umutluyum totem yapıyorum cuma 88.2 sin
Az önce yari aç yarı tokken tartim bana göz kırptıBu kadar mutluluğa kalbim dayanmazsa
Bende 10 do yuruyorum 20 dk molaÇok fazla gelemiyorum yürüyüşe çıkabilmek için işlerimi oyalanmadan halletmem gerekiyor kız uyumadan
Beraber yiyelim cnmAhhh canımmm ağzın bal yesin .. hımmm yok yok ağzın kabak yesin.88.2 çok uzakta. Bu sabah 89.3 dum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?