Ekmek yok şekersiz direk içemiyorum onun için 2 buçuktu şuan 1 atiyorumAfiyet olsun canim ekmek var mi
Cay sekersizse içebilirsin sorun olmaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmek yok şekersiz direk içemiyorum onun için 2 buçuktu şuan 1 atiyorumAfiyet olsun canim ekmek var mi
Cay sekersizse içebilirsin sorun olmaz :)
Ne bileyim artık herşeyden korkar oldumTabilki içmelisin çaysiz kahvaltı olur mu![]()
Cok şükür canım. Sanırım koronayim. Hafif atlatıyorum.![]()
3 4 ay kendime beslenmeme biraz dikkat edip vitamin takviyesi alacağım gebeliğe hazırlık falan işte..
iç tabi, çok minik olmuş bu porsiyon bence. doyacak mısın?Kizlar bugünkü kahvaltim sizce çay icmelimiyim
Görürsün senİnşallah hayatım duraklarsınBen de seni geçerim böylece
![]()
Şekersiz içNe bileyim artık herşeyden korkar oldum![]()
Doymaya calisicam mecburumiç tabi, çok minik olmuş bu porsiyon bence. doyacak mısın?
Peki tatlım.geçmiş olsun canım. henüz tahlillerini doktor yorumlamamış. umarım önemli bir şey yoktur. olsa da ilaç tedavisi ile toparlanacak bir şey olur. canını sıkmamaya çalış moral her şeyden önemli
kan aldırma işleri de çok sıkıntılı oluyor. Allah kolaylık versin
teşekkür ederim. diyetisyenim daha fazla vermemem gerektiğini söyledi. ben de biraz gevşedim malum poğaçalar falan
3 4 ay kendime beslenmeme biraz dikkat edip vitamin takviyesi alacağım gebeliğe hazırlık falan işte.. ama buralarda olurum yazarım. belki kilo alıp 1-2 haftaya tekrar dahil olurum
![]()
Hastaydin nasıl oldun şimdi iyi misinaaa çok geçmiş olsun, ben de hala biraz yorgunum ama işten mii, hastalıktan mıı anlayamıyorum
hadi bakalım hayırlısıyla gelsin
iç tabi, çok minik olmuş bu porsiyon bence. doyacak mısın?
1 bardak içiyorsan cok sorun olmaz ama cok cay iciyorsan icmeEkmek yok şekersiz direk içemiyorum onun için 2 buçuktu şuan 1 atiyorum
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
1 bardak içiyorsan cok sorun olmaz ama cok cay iciyorsan icme
2 dilim.ekmek ekle kahvaltina bence
Hastaydin nasıl oldun şimdi iyi misin![]()
Geçen hafta 73.25 di canim yineee eksidesin tebrik ederimGunaydin kizlar
Bugunku kilom:73,10
Gecen haftaki: 73,55
Sagol kaptancim. Bu tatil bana yemek ve kilo konusubda cok iyi gelnedi ama pazar sabahtan itibaren tam gaz devamAfiyet olsun kizlar![]()
Evet kaptancim. Ben hep sadece masterfit istiyorum. Duzelttim sonra kilomu ama sen cok hizlisinGeçen hafta 73.25 di canim yineee eksidesin tebrik ederim
Ben arti bekliyordum senden bu hafta odem olur diyordum ictiklerinden dolayi
MasterFit e ekliyorum canim
İzin alsaydinEeeh
bi hafta daha işe gitmesem iyiydi...