Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

canım çok geçmiş olsun.

cidden modum çok düştü artı çıkınca 😔 3 haftadır 82 lere inemedim bir türlü. takıldım.
Bu hafta ben kg verdireyim sana 🤭
Uzme kendini. Benide biliyosun kac kere yukseldim alçaldim. Bak rekorla geri geldim. 6 kg ya. 20 gunde 6 kg arti ile geldim

Canım arkadaşlarım 💗
Maalesef dün itibariyle covid e yakalamış bulunuyoruz 🥲
Benim buyuk kız hastalandı önce sonra ben öksürmeye başladım. Pek ateşimiz yok. Ama evdeki herkeste ufak tefek birşeyler var. Dua edin arkadaşlar ben ve ailem için 💗
Çok geçmişler olsun en hafif şekilde atlatıetınız umarım :KK200:
Ideal kiloya yaklastigin için de kilo vermen yavaşlar durur çünkü artık verecek kilon az zorlaşır bu yuzden
Gene baktımda 53 filan diyor ideal kiloya.

Yogurt seviyorsan yogurtlada guzel oluyor abla 🤗
Severim yoğurdu bir ara yiyordum yulafla
canım çok geçmiş olsun.

cidden modum çok düştü artı çıkınca 😔 3 haftadır 82 lere inemedim bir türlü. takıldım.
Düzelecek buda biraz sabır ve emek istiyor.

Ankee Ankee kızzz biz tersten mi yarıştik aboww yerin dibine girebilirim 😐

ahahah utançtan uzay boşluğuna atıldım "uzay team" :D :D
ama valla benim bahanem sağlam, raporlu, belgeli... yürüyemeyişlerim de karantina sebebiylen sağlık bakanlığı fahrettin koca onaylı :D

Bu hafta ben kg verdireyim sana 🤭
Uzme kendini. Benide biliyosun kac kere yukseldim alçaldim. Bak rekorla geri geldim. 6 kg ya. 20 gunde 6 kg arti ile geldim
evet sen de fazla almışsın canım. zor veriliyor, kolay alınıyor 😔
midemde balon var sanki. midemin ayarları bir bozuldu olan oldu. salıdan sonra ipler koptu 🤦‍♀️

Istersen sana 1400 kalorilik diyetler atabilirim ideal kilona 15 kilo var istersen çok kolay ve hızlı verirsin
olabilir bir incelerim bakayımm ☺️allahım kurtulmak istiyorum artik 🌸
İlk ayda 5,5 kilo verdim şimdi durdu yemek bile yemedim nerdeyse wc sıkıntım oldu oda tetikledi.
Diyetisyende söylüyor hızlı verilen kilodan sonra duruyormuş vücut gayet normal dedi..
Sonrasında yavaşca devam etmek lazım.
evet haklısınız insa ilerleyebilirim bu yolda az az olsun ama devamli olsun
ahahah utançtan uzay boşluğuna atıldım "uzay team" :KK70: :KK70:
ama valla benim bahanem sağlam, raporlu, belgeli... yürüyemeyişlerim de karantina sebebiylen sağlık bakanlığı fahrettin koca onaylı :KK70:
ayyyy gözümden yaş geldiii inan bunu hic unutmayacagım 😂😂😂😂
sen belgeli ben belgesiz uzay boşlugunda ...

aglanacak halime gülüyorum bu doğru 😐

Back
X